matkat maltalle

Maltalle asumaan -sarja

Kiinnostaako matka Maltalle? Vai oletko ajatellut pitää välivuoden ja lähteä töihin Maltalle?

Maltalle asumaan on viisiosainen sarja, joka opastaa kiinnostuneet henkilöt saaren elämään. Miten löydän asunnon Maltalta? Miten vältät pahimmat sudenkuopat? Millainen palkkataso Maltalla oikein on? Mikä saarella oikein kyrsii suomalaista, ja mikä siellä on hienoa? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen tästä mahtavasta tietopaketista.

Asialinjan erikoistoimittaja Kristian Sundqvist on asunut tällä tarunhohtoisella saarella vuosien ajan. Hän kertoo kursailematta ja viihdyttävällä tavalla Maltan hyvistä sekä huonoista puolista. Jos haaveenasi on asua Maltalla esimerkiksi rahapelifirman työntekijänä, välivuotta pitävänä kulttuurisluibana, minimipalkkatarjoilijana, opiskelijana, eläkeläisenä tai vaikka playboyna, niin hyppää kyytiin!

Artikkelit ovat hyödyllistä luettavaa kaikille, joita Maltan matkat kiinnostavat.

Ensimmäinen osa käsittelee Maltalle muuttoa. Asunnon vuokraustilanteessa voi tehdä pahimmassa tapauksessa karmeita virheitä. Artikkeli antaa asunnon etsijälle rahanarvoisia vinkkejä, joiden avulla vältät monet murheet. Mistä asunto kannattaa vuokrata ja miten? Kuinka paljon hinnoissa on oikein ilmaa? Miten vesi- ja sähkö laskutetaan Maltalla? Tämä artikkeli on kullanarvoinen opas jokaiselle muutosta Maltalle haaveilevalle henkilölle!

Maltalle asumaan osa 1/5: suomalaisnoviisi asuntoa vuokraamassa


 

Sarjan toisessa osassa mennään Maltalle töihin! Moni nuori tulee saarelle vedonlyönti- ja kasinofirmojen asiakaspalveluun. Mistä tällaisia työpaikkoja löytää ja minkä verran niistä maksetaan? Onko Maltalla työskentely helppoa puuhaa vai joutuuko duunari käymään läpi kymmeniä sivuja pientä englanninkielistä pränttiä? Tämä artikkeli sisältää arvokasta tietoa työskentelystä Maltalla.

Maltalle asumaan osa 2/5: Maltalle töihin – aspana herroiksi?


Sarjan kolmas osa käsittelee elämää Maltalla. Jokaisessa maassa on omat hyvät ja huonot puolensa – mikä Maltalla voi kyrsiä Suomen arkeen tottunutta henkilöä? Entä millaista porukkaa ovat paikalliset asukkaat? Pitääkö Maltalla olla jatkuvasti varpaillaan, jottei tule kusetetuksi? Kristian Sundqvist käy läpi muun muassa näitä asioita sarjan kolmannessa osassa.

Maltalle asumaan 3/5: Mikä täällä muka voi suomalaista kyrsiä?


 

Sarjan neljännessä osassa fiilistellään Maltan auringon alla. Taivas, maan avaruus, keskisen Maltan laaksojen talvinen vihreys ja kukkaloisto. Kalkkikivikaupunkien hohtoa ja välimerellistä tunnelmaa. Kristian Sundqvistin sanoin: tämä on innokkaiden, mahtipontisten menninkäisten maa.

Maltalle asumaan 4/5: Minun Maltani – valtavan taivaan ja menninkäisten maaSarjan viimeisessä osassa pohditaan pysyvää muuttoa Maltalle. Miten maassa selviää esimerkiksi vakavan sairastumisen kohdalla? Entä pitäisikö asunnon ostajan olla huolissaan mahdollisesta hintakuplasta? Kristian Sundqvist kertoo viidennessä osassa kokemuksiaan asiasta.

Maltalle asumaan 5/5: Maltalle pysyvästi – järkeä vai tunnetta?


Löydät lisää luettavaa tästä mielenkiintoisesta saaresta Malta-tagin avulla.


Comments are closed.

Back to Top ↑