Ota yhteyttä - asialinja.com

Ota yhteyttä

Asialinja on uunituore verkkolehti, jonka sisällöstä vastaa pari innokasta tyyppiä. Meillä on mielestämme hyvä nimi sekä paljon ideoita suomenkieliselle yleisölle. Asialinjan uutena kolumnistina toimii Kristian Sundqvist, joka pureutuu pari kertaa viikossa mielenkiintoisiin puheenaiheisiin omalla personaallisella tyylillään. Muusta sisällöstä vastaa pääosin Antti Hyppänen, sekä joukko vierailevia artisteja.

Tämän lisäksi löydät sivustolta mielenkiintoisia artikkeleita aihealueista kuten historia, teknologia, yhteiskunta sekä elokuvat. Asialinja julkaisee myös ainutlaatuista vedonlyöntioppaiden sarjaa. Tällaista informaatiota ei ole tarjottu ilmaiseksi missään! Artikkelit käsittelevät monia vedonlyönnin osa-alueita ja mukana on myös lajioppaita, joissa annetaan rahanarvoisia vinkkejä kyseisen urheilulajin analysointiin.

Asialinja julkaisee myös ainoana sivustona Suomessa säännöllisiä fantasyfutiksen (FPL) viikkokatsauksia.

Löydät Asialinjan myös somesta: Twitter & Facebook

Sisällöntuottajat: tuotatko itse tekstiä Asialinjalle sopivista aiheista? Maksamme korvauksen freelance-kirjoittajalle laadukkaista ja ajankohtaisista artikkeleista. Asialinja tekee mielellään myös yhteistyötä muiden verkkolehtien kanssa. Ota siis yhteyttä jo tänään!

Mainostajat: Asialinja.com etsii parhaillaan sponsoreita kattamaan sivuston kuluja sekä juttupalkkioita. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jos uuden ja erilaisen verkkomedian kohderyhmä kiinnostaa!


Comments are closed.

Back to Top ↑