Arkadia Rahoitus kokemuksia: Paras lainanvälittäjä!

arkadia rahoitus kokemuksia
Tämä sivusto sisältää affiliate- eli kumppanuuslinkkejä. Asialinja voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos rekisteröidyt artikkeleissa mainittuihin palveluihin sivustomme linkkien kautta. Saat lisätietoja mainostamisen periaatteeista info-sivulta.

Arkadia Rahoitus on suomalainen lainojen välityspalvelu. Arkadia Rahoitus kokemuksia löytyy kattavasti, sillä kyseessä on pitkään alalla toiminut palvelu. Arkadia Rahoituksen kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta aina 60000 euroon saakka.

Lainojen perusvaatimuksena on 20 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot ja sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakeminen tapahtuu helposti Arkadia Rahoituksen verkkosivuilta. Arkadia Rahoituksen välittämien lainojen nimelliskorko vaihtelee 4–20 prosentin välillä

Mikä on Arkadia Rahoitus?

Arkadia Rahoitus on suomalainen lainojen välityspalvelu. Arkadia Rahoitus toimii yhteistyössä kotimaisten lainojen vertailupalveluiden kanssa kuten Rahoitu, Zmarta, Rahalaitos ja OmaLaina. Tämä mahdollistaa lainahakemuksesi välittämisen suoraan jopa 35 rahoitusyhtiölle!

Arkadia Rahoitus on ilmainen palvelu eikä lainahakemuksen tekeminen sido sinua mihinkään. Siirry Arkadia Rahoituksen sivuille alla olevasta linkistä.

Tutustu Arkadia Rahoitukseen tästä

Arkadia Rahoituksesta vastaa suomalainen Draivi Media Oy. Arkadia Rahoitus on yhtiön yksi aputoiminimistä. Draivi Media on perustettu jo vuonna 2012. Sen liikevaihto oli vuonna 2022 yli yhdeksän miljoonaa euroa. Draivi Media omistaa myös muita lainoihin liittyviä sivustoja.

Arkadia Rahoitus on palvellut suomalaisia asiakkaita jo vuodesta 2014 lähtien. Vastaava palvelu toimii Suomen lisäksi myös kuudessa muussa maassa. Kyseessä on siis monikansallinen ja pitkään alalla toiminut palvelu.

Katso palvelun esittelyvideo Youtubesta tästä linkistä.

Arkadia Rahoitus asiakaspalvelu

Arkadia Rahoituksen asiakaspalvelu palvelee sinua sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu [at] arkadiarahoitus.fi. Erillistä puhelinnumeroa ei ole annettu.

Arkadia Rahoitus kokemuksia

Arkadia Rahoitus kokemuksia löytyy kattavasti, sillä kyseessä on pitkään alalla toiminut palvelu. Tarkastellaan seuraavaksi, millaisia Arkadia Rahoitus kokemuksia on annettu suositussa TrustPilot-palvelussa. Artikkelin kirjoitushetkellä TrustPilotiin on annettu yhteensä 41 arvostelua.

trustpilot arkadia rahoitus kokemuksia

Arkadia Rahoituksen keskiarvo on hyvä 3,8 / 5 tähteä. Peräti 93 prosenttia arvosteluista on 4 tai 5 tähteä, ja ainoastaan kaksi arvostelua on negatiivista. On myös hienoa huomata, että Arkadia Rahoitus on vastannut henkilökohtaisesti negatiivisiin palautteisiin.

Positiivisissa palautteissa korostuu palvelun käytön helppous. Alla on muutamia palautteita TrustPilotista:

” Nopea laina tarjous ja pienin korko % ja muut laina kulut verrattuna muihin pankkeihin.”

” Sain erittäin hyvää palvelua ja onnistuin saamaan lainan, jota tarvitsin tällä hetkellä. Asiointi oli selkeää.”

” Todella käyttäjäystävälliset sivut. Sivustolta oli todella helppo löytää kaikki tarvitsemani informaatio. Suosittelen!”

Onko sinulla Arkadia Rahoitus kokemuksia? Kerro alla oleviin kommenttikenttiin ja auta tekemään artikkelista hyödyllisempi Asianlinjan lukijoille!

Millaista lainaa voit hakea Arkadia Rahoituksesta?

Arkadia Rahoituksen kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta aina 60000 euroon saakka. Laina-aika on 1-15 vuotta. Tällainen laina on tyypiltään kulutusluotto, johon et tarvitse vakuuksia tai ylimääräisiä takaajia.

Alla on esimerkkejä lainoista, joita voit hakea Arkadia Rahoituksesta:

 • Kulutusluotto: Tyypillinen pikalaina arjen yllättäviin menoihin.
 • Järjestelylaina: Yhdistä korkeakorkoiset kulutusluottosi yhdeksi lainaksi ja säästä kuluissa.
 • Remonttilaina: Asunnon remontointi on tyypillinen syy hakea kulutusluottoa.
 • Autolaina: Arkadia Rahoituksen kautta voit hakea myös lainaa auton vaihtoa tai huoltoa varten.

Arkadia Rahoituksen kautta onnistuu myös joustoluoton hakeminen. Joustoluotto toimii kuin virtuaalinen luottokortti. Sinulle hyväksytään ennalta määrätty luottoraja, jota voit käyttää tarpeen mukaan.

Mitkä ovat Arkadia Rahoituksen lainakriteerit?

Lainojen perusvaatimuksena on 20 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot ja sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Nämä kriteerit ovat ns. perusvaatimukset lainahakemuksen tekemiselle. Koska Arkadia Rahoitus on lainojen välittäjä, se toimittaa hakemuksesi kymmenille eri rahoituslaitoksille, joilla on kaikilla tarkemmat kriteerinsä.

Jos olet vain hieman yli parikymppinen henkilö matalilla tuloilla, et välttämättä saa kuin pari lainatarjousta. Mitä parempi taloudellinen tilanteesi on, sitä parempia lainatarjouksia saat. Jokainen lainahakemus arvioidaan aina yksilöllisesti.

Arkadia Rahoituksen mukaan 70 prosenttia hakijoista saa tarjouksia, ja palvelun kautta on kilpailutettu yli 200.000 lainaa.

Miten haen lainaa Arkadia Rahoituksesta?

Lainan hakeminen tapahtuu helposti Arkadia Rahoituksen verkkosivuilta. Seuraavassa on käyty hakuprosessi askel askeleelta.

 1. Avaa tästä Arkadia Rahoituksen hakulomake.
 2. Syötä lomakkeelle vaaditut tiedot ja lähetä se.
 3. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi yleensä yhden päivän sisällä.
 4. Vertaile tarjouksia ja anna tarvittaessa lisätietoja.
 5. Hyväksy haluamasi tarjous pankkitunnusten avulla.
 6. Saat rahat tilillesi parissa päivässä.

Alla on kuva Arkadia Rahoituksen hakulomakkeesta mobiililaitteella. Lomake on hyvin simppeli ja nopea täyttää.

arkadia rahoitus hakulomake

Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Palvelun käyttö on myös täysin ilmaista.

Huomaa, että Arkadia Rahoitus ei myönnä sinulle lainoja vaan toimii lainojen välittäjänä. Se välittää hakemuksesi rahoitusyhtiöille, jotka tekevät sinulle tarjouksen. Lainasopimus tehdään sinun ja rahoitusyhtiön välille.

Mitkä ovat Arkadia Rahoituksen lainojen kulut?

Arkadia Rahoituksenvälittämien lainojen nimelliskorko vaihtelee 4–20 prosentin välillä. Lainan tarkat kulut riippuvat siitä, minkä rahoitusyhtiön tarjouksen hyväksyt. Lainan ehdot ovat aina yksilöllisiä ja tapauskohtaisia.

Arkadia Rahoitus tarjoaa seuraavat esimerkkitiedot lainan kuluista.

Lainaesimerkki:

 • Lainasumma: 10000 euroa
 • Laina-aika: 5 vuotta
 • Nimelliskorko: 9,5 %
 • Todellinen vuosikorko: 11,21 %
 • Tilinhoitomaksu: 5 euroa
 • Avausmaksu: 49 euroa
 • Lainan kulut yhteensä: 2950 euroa
 • Maksat takaisin yhteensä: 12950 euroa

Yllä olevassa esimerkissä maksaisit lainaa takaisin 210 euroa kuukaudessa viiden vuoden ajan.

Lainojen vertailupalveluita

Tutustu muihin kotimaisiin lainojen vertailupalveluihin! Näiden palveluiden kautta voit myös hakea helposti lainaa useilta eri rahoitusyhtiöiltä yhtä aikaa.

LainavertailuArvosanaLainasummaLaina-aikaAsialinjan arvosteluLinkki
500 € - 60000 € 1 - 20 vuotta Omalaina.fi arvostelu Vertaile lainoja
1000 € - 60000 € 1 - 20 vuotta Sortter.fi arvostelu Vertaile lainoja
2000 € - 60000 € 1 - 18 vuotta Kattokorko.fi arvostelu Vertaile lainoja
2000 € - 60000 € 1 - 15 vuotta Arkadiarahoitus.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 60000 € 1 - 15 vuotta VertaaEnsin.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 50000 € 1 - 15 vuotta Lainaneuvos.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 70000 € 1 - 15 vuotta Arkiraha.fi arvostelu Vertaile lainoja
Asialinjan tiimi
Asialinjan tiimi

Asialinjan tiimi koostuu sivuston kirjoittajista. Artikkelit, jotka ovat tiimin tekemiä, ovat useiden kirjoittajian yhteistyön tulos. Asialinjan tiimissä on ajoittain mukana myös sivuston ulkopuolisia ammattilaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *