Creditstar kokemuksia: Oma 2000 euron luottotili!

creditstar kokemuksia
Tämä sivusto sisältää affiliate- eli kumppanuuslinkkejä. Asialinja voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos rekisteröidyt artikkeleissa mainittuihin palveluihin sivustomme linkkien kautta. Saat lisätietoja mainostamisen periaatteeista info-sivulta.

Creditstar on henkilökohtaista luottotiliä tarjoava palvelu. Creditstar myöntää luottoa 50 eurosta aina 2000 euroon. Voit hakea Creditstarista lainaa, jos olet yli 18-vuotias Suomen kansalainen ja täytät myös muut kriteerit. Creditstar-luottotilissä on 14,99 prosentin nimelliskorko ja 0,01 prosentin tilinhoitomaksu päivässä. Creditstarin luottotilin haku tapahtuu palvelun nettisivujen kautta.

Yhteenvetona, Creditstar tarjoaa joustavaa luottotiliä yllättäviin lainatarpeisiin.

Mikä on Creditstar?

Creditstar on henkilökohtaista luottotiliä tarjoava palvelu. Credtistarin luottotili toimii kuin virtuaalinen luottokortti. Käytössäsi on joustoluottoa 50 eurosta 2000 euroon oman valintasi mukaan.

Creditstar-luottotilin hakeminen on ilmaista. Maksat kuluja vain siinä tapauksessa, jos olet käyttänyt luottoa. Voit hakea siis luottotilin valmiiksi pahan päivän varalle.

Hae Creditstar-luottotiliä tästä

Palvelusta vastaa suomalainen Creditstar Finland Oy, joka on perustettu vuonna 2010. Creditstar Finland Oy:n kotipaikka on Helsinki. Yrityksen pääasiallinen toimiala on rahoitus ja luottotoiminta.

Creditstar Finland Oy on osa kansainvälistä Creditstar Groupia. Kyseessä on kahdeksassa maassa toimiva konserni, joka on myöntänyt jo yli miljoona luottoa yli 500.000 asiakkaalle.

Creditstar asiakaspalvelu

Creditstarin asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo klo 9–18. Voit soittaa asiakaspalveluun numeroon 09 425 99688 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@creditstar.fi.

Creditstar kokemuksia

Netistä löytyy paljon Creditstar kokemuksia johtuen yrityksen pitkästä toiminnasta alalla. Kokemukset ovat pääosin positiivisia, ja Creditstar kertoo myös sivuillaan omien asiakkaidensa kokemuksista seuraavasti:

 • 93% palveluamme uudelleen käyttävistä asiakkaista katsoo, että heitä on tiedotettu hyvin lainaehdoista
 • 94% palveluamme uudelleen käyttävistä asiakkaista on sitä mieltä, että palvelumme on auttanut heitä hankalassa tilanteessa
 • 92% palveluamme uudelleen käyttävistä asiakkaista pitää palveluamme helppokäyttöisenä

Onko sinulla Creditstar kokemuksia? Kommentoi alla olevaan kenttään ja auta tekemään tästä artikkelista hyödyllisempi sen lukjoille!

Millaista lainaa voit hakea Creditstarista?

Creditstar myöntää luottoa 50 eurosta aina 2000 euroon. On hyvä ymmärtää, että Creditstarin luotto on tyypiltään joustoluotto. Se on kuin virtuaalinen luottokortti, eli käytössäsi on tietty määrä luottoa, jota voit nostaa haluamasi summan tarpeen mukaan.

Creditstar luottotilin perustiedot:

 • Lainan määrä: 50 € – 2000 €
 • Laina-aika: 1–12 kuukautta
 • Avausmaksu: 0 €
 • Nimelliskorko: 14,99 %

Jos haluat ottaa luottoa käyttöön, nosto luottotililtä näkyy omalla pankkitililläsi noin 15 minuutissa.

Kuka voi hakea lainaa Creditstarista?

Voit hakea Creditstarista lainaa, jos olet yli 18-vuotias Suomen kansalainen ja täytät myös muut kriteerit. Sinulla on oltava puhdas luottohistoria eli ei maksuhäiriömerkintöjä. Näiden kriteerien lisäksi sinulta vaaditaan myös säännölliset tulot ja tietysti oma pankkitili ja puhelinnumero.

Creditstar arvioi jokaisen hakijan luottokelpoisuuden erikseen. Creditstar voi hylätä hakemuksen, jos lainan hakija ei juuri sillä hetkellä läpäise luottokelpoisuustarkastusta.

Miten haen lainaa Creditstarista?

Creditstarin luottotilin haku tapahtuu palvelun nettisivujen kautta. Voit hakea luottotiliä milloin tahansa, mutta hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Näit haet lainaa Creditstarista:

 1. Siirry tästä Creditstar.fi-sivustolle
 2. Valitse luoton määrä
 3. Valitse laina-aika
 4. Avaa Creditstar-käyttäjätili
 5. Täytä lainahakemus

Käyttäjätilin avaaminen vie aikaa noin kymmenen minuuttia. Jos saat hyväksytyn lainapäätöksen, saat rahat omalle pankkitilillesi noin 15 minuutissa nostopyynnön jälkeen.

Creditstar lyhennysvapaa

Creditstar-luoton takaisinmaksuun on mahdollista hakea myös lyhennysvapaata. Se tapahtuu kirjautumalla omalle käyttäjätilillesi creditstar-sivustolla. Voit hakea 5-30 päivän mittaista lyhennysvapaata, ja sen myötä kaikkien tulevien maksujen eräpäiviä siirretään eteenpäin.

Lyhennysvapaaseen liittyy myös oma käsittelymaksunsa.

Creditstar-luottotilin kulut

Creditstar-luottotilissä on 14,99 prosentin nimelliskorko ja 0,01 prosentin tilinhoitomaksu päivässä. Tilinhoitomaksu lasketaan aina käytössä olevasta luotosta. Seuraavassa näet esimerkkinalalle lasketut tarkat kulut.

Lainaesimerkki:

 • Lainasumma: 2000 euroa
 • Laina-aika: 12 kuukautta
 • Nimelliskorko: 14,99 %
 • Todellinen vuosikoro: 23,86 %
 • Lainan kulut yhteensä: 238,12 euroa
 • Takaisinmaksettava summa: 2238,12 euroa (kun maksueriä on 12 kpl)

Yllä oleva esimerkki on poimittu Creditstarin sivuilta.

Yhteenveto

Yhteenvetona, Creditstar tarjoaa joustavaa luottotiliä yllättäviin lainatarpeisiin. Suomessa toimiva Creditstar on osa kansainvälistä konsernia, joka on jo palvellut yli miljoonaa asiakasta kahdeksassa eri maassa.

Creditstarin henkilökohtainen luottotili on kuin virtuaalinen luottokortti 50 eurosta aina 2000 euroon saakka. Luottoa voi hakea täysi-ikäinen Suomessa asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä.

Kirjoita alle omia Creditstar kokemuksiasi ja kerro mitä mieltä olet palvelun toiminnasta!

Asialinjan tiimi
Asialinjan tiimi

Asialinjan tiimi koostuu sivuston kirjoittajista. Artikkelit, jotka ovat tiimin tekemiä, ovat useiden kirjoittajian yhteistyön tulos. Asialinjan tiimissä on ajoittain mukana myös sivuston ulkopuolisia ammattilaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *