Valioliiga fantasyfutis FPL Zlatan
Fantasyfutis

FPL vinkit kierros 29: Zlatan ja Kane ovat poissa

Fantasy Premier League (FPL) palaa taas normaaliin päiväjärjestykseen neljän ottelun tynkäkierroksen jälkeen. Viime viikon keskiarvopisteet olivat vain 19, mikä on koko kauden matalin lukema. Ei mikään ihme, sillä monet joukkueista olivat hyvin vajaita ottelusiirtojen vuoksi. Tämä kierros aiheuttaa jälleen ei-toivottuja pelaajasiirtoja pelikielloista ja loukkaantumisista johtuen.

Zlatan ja Kane ovat sivussa

Spurs-hyökkääjä Harry Kane on ollut otsikoissa viime viikot johtuen miehen hurjasta maalivireestä. Ennen viikonlopun FA Cup -ottelua, Kane oli iskenyt kahdeksan maalia neljään otteluun sisältäen kaksi hattutemppua. Cup-ottelu Millwallia vastaan oli kuitenkin katastrofi, sillä Englannin maajoukkuemies joutui jättämään kentän jo 10 minuutin jälkeen. Uusimpien tietojen mukaan Kanen nilkkavamma pitää hänet sivussa 6-7 viikkoa.

Kanen paikkaava Heu-Ming Son iski Millwall-ottelussa hattutempun, ja miehestä voi tulla lähiviikkojen ”best buy”. Tottenhamin ohjelma on erittäin suotuisa tulevina kierroksina, joten harkitse vakavasti myös keskikentän tehomiehiä Eriksen & Alli.

Zlatan on ollut FPL-managerien kestosuosikki koko kauden ajan – ja hyvästä syystä. Ruotsalaisen temput menivät kuitenkin kahden viikon takaisessa Bournemouth-ottelussa liian pitkälle, joten luvassa on usean viikon mittainen pelikielto. Zlatanin tapauksessa sijoitus korvaavaan pelaajaan ei kiinnosta, sillä muiden United-pelaajien tehot ovat niin vaatimattomat. Osta tilalle ennemmin Alexis Sanchez tai muita Arsenal-pelaajia, joilla on ylimääräisiä pelejä tulossa.

Lukaku ja King ovat kierroksen kunkut

Joshua King oli viime viikonlopun ehdoton kuningas. Tynkäkierroksen neljästä ottelusta ei paljon iloa irronnut, mutta King tarjoili hänet omistaneille fantasyfutis-managereille hattutempun West Hamin verkkoon. Norjalaishyökkääjä ehti kaiken lisäksi missata myös yhden pilkun. King on nyt elämänsä vireessä, ja kärkimiehen saldona on kahdeksan maalia seitsemään otteluun.

Huomaa, että King on FPL:ssä merkittynä vieläpä keskikenttäpelaajaksi! Tulevan kierroksen matsi on erittäin suotuisa, sillä vastassa on kotona Swansean vuotava puolustus. Tämän jälkeen luvassa on neljä hankalaa ottelua, joten King on todennäköisesti laitettava tämän jälkeen vaihtoon usean viikon ajaksi.

Toffees-hyökkääjä Romelu Lukaku on viikonlopun paras kapteeni-idea. Evertonin maaliodotusarvo on kierroksen korkein, kun joukkue kohtaa heikon Hullin kotikentällä. Lukaku on kaiken lisäksi mahtavassa maalivireessä juuri nyt: seitsemän maalia viiteen otteluun ja 15 edellisessä pelissä tehot 13+2. Lähes jokainen Lukakun maali syntyy kotikentällä.

Diego Costa on vaihtomarkkinoiden ykkösnimi

Äsken mainittu Joshua King on vaihtomarkkinoiden kuuma nimi. Artikkelin kirjoitushetkellä norjalaisen on ostanut joukkueeseen yli 95.000 FPL-manageria. Ykkösnimi on kuitenkin Diego Costa, huolimatta hankalasta ottelusta Stokea vastaan. Tähän on kuitenkin selkeä syy: kyse on vaihtokaupasta Zlataniin ja Kaneen. Romelu Lukaku on myös suosittu valinta samasta syystä.

Zlatanin ja Kanen lisäksi joukkueista ulostetaan kovaa tahtia alkukauden suosikki Matt Phillips. WBA-wingeri on ollut ensimmäiset 25 kierrosta ehkäpä koko liigan ”best buy”, mutta tehot katosivat vuoden vaihteen jälkeen täysin. Tämän lisäksi Phillips on loukkaantuneena, eikä mies ole rekisteröinyt maalia tai syöttöä yli kahteen kuukauteen.

Fiksu FPL-manageri alkaa myös valmistautua pikkuhiljaa Arsenalin loppukauden hulinaan. Tykkimiehiltä on siirretty jo nyt kaksi ottelua, ja FA Cupin semifinaalit (22.4) aiheuttavat kolmannen ottelusiirron. Tämä tarkoittaa sitä, että Arsenal-pelaajat saavat kauden loppumetreillä kolme tuplakierrosta. Gunners-pelaajia kannattaa keräillä lähiviikkoina sisään maksimimäärä.

Kuva: Shutterstock

Coinmotion

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

More in:Fantasyfutis