Chelsea Diego Costa Valioliiga
Fantasyfutis

FPL kierros 30: Chelsean ylivoimaa

Fantasy Premier League (FPL) palaa ohjelmaan yhden viikon maaottelutauon jälkeen. Valioliigaa on jäljellä nyt yhdeksän täyttä sarjakierrosta. Monilla joukkueista on tosin tämän lisäksi 1-2 rästipeliä johtuen viime viikkojen ottelusiirroista. Tulevan kymmenen päivän sisällä pelataan kolme täyttä sarjakierrosta, joten nyt on aika tehdä loppukauden kannalta ratkaisevat peliliikkeet.

Diego Costa on kapteeni ylitse muiden

Chelsean suosikkiasema on tällä viikolla omaa luokkaansa, eikä kapteenin valinnasta ole paperilla epäselvyyksiä. Joukkueen maaliodotusarvo on aivan eri sfääreissä kuin kilpailijoiden, johtuen helposta kotiottelusta Crystal Palacea vastaan. Fantasyfutiksen kannalta suurin kysymysmerkki on Diego Costan pelikunto. Maalitykki on kärsinyt pienistä loukkaantumisista, mutta pitäisi olla pelikuntoinen ensi viikonloppuna.

Jos Diego Costan pelikunto arveluttaa liikaa tai haluat erottua joukosta – harkitse puolustajia. Manchester Unitedin laitapakki Antonio Valencia on mahtava kandidaatti jopa kapteeniksi. Unitedin mahdollisuudet nollapeliin ovat Chelsean ohella kierroksen korkeimmat. Tämän lisäksi Valencia on palauttanut 8, 6, 5, 11 ja 6 fantasypistettä viiden edellisen kierroksen aikana. Chelsean puolustajat kuten Marcos Alonso tarjoavat myös mielenkiintoisen vaihtoehdon. Nollapeli on varsin todennäköinen, joten ilman tehopisteitäkin taskussa olisi silloin 12 pistettä + mahdolliset bonukset.

Monta suosikkipelaajaa sivussa

Tulevalta kierrokselta puuttuu monta fantasyfutis-managerien suosikkipelaajaa. Zlatan kärsii yhä pitkää pelikieltoaan, joten United joutuu hyökkäyspäässä uusien valintojen eteen. Tottenhamissa murhaavaa jälkeä tehnyt Harry Kane on loukkaantuneena vielä useamman kierroksen ajan.

Uusin poissaolija on Evertonin laitapakki Seamus Coleman. Hän on ollut syystäkin yksi kevätkauden suosituimpia puolustajia Fantasy Premier Leaguessa. Coleman loukkaantui kuitenkin vakavasti maaottelutauon aikana ja mies on sivussa pelikentiltä pitkän tovin. Muita merkittäviä poissaolijoita ovat tällä hetkellä Peter Cech sekä Adam Lallana. Tämän lisäksi Eden Hazard ja Arsenalin luottotoppari Laurent Koscielny ovat tarkkailtavana.

Edellä mainittu Valencia on tämän viikon suosituin hankinta FPL:n siirroissa – eikä ihme. Moni on suorittanut vaihdoin nimenomaan Colemanista Valenciaan.

Jamie Vardy is having a party

Leicester on ollut yksi viime viikkojen puheenaiheista. Ketut antoi manageri Claudio Ranierille kenkää kuukausi sitten, ja tämä liike on siivittänyt joukkueen mahtavaan nousuun. Leicester on voittanut kaikki neljä otteluaan potkujen jälkeen tehden 3+3+2+3 maalia. Mukaan mahtuu myös 2-0 kotivoitto Sevillasta, joka takasi jatkopaikan Champions Liigassa.

Leicesterillä on seuraavana kolme helppoa ottelua Stokea, Sunderlandia ja Palacea vastaan. Olisi aikamoinen pommi, jos hyvä maalivire katoaisi näihin otteluihin. Näiden otteluiden jälkeen sekaan tulee Champions Leaguen jatkopelit sekä vaikeat ottelut Tottenhamia ja Arsenalia vastaan. Jos harkitset kaksikkoa Vardy ja Mahrez fantasyfutis-joukkueeseesi, niin paras aika on ehdottomasti tulevat kolme kierrosta. Jamie Vardy on tämän viikon toiseksi suosituin siirto FPL:ssä, joten moni muukin on huomannut tämän mahdollisuuden.

Coinmotion

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

More in:Fantasyfutis