Valioliiga fantasyfutis FPL Zlatan
Fantasyfutis

FPL kierros 34: Zlatan on Unitedin tuplaviikon tähti

Fantasy Premier League (FPL) kierros 34 tarjoaa normaalista poikkeavan otteluohjelman, joka aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa fantasyfutis-managereille. West Bromwich ei pelaa koko kierroksella yhtään ottelua, mutta Manchester United, Middlesbro ja, Crystal Palace pelaavat sen sijaan kaksi kertaa. Tässä vaiheessa kautta on erittäin tärkeä nähdä yksitäisen kierroksen sijasta myös kokonaiskuva.

Zlatan on tuplakierroksen suosikki

Puhtaasti numeroilla mitattuna Liverpoolin maaliodotusarvo on tulevan kierroksen korkein. Jurgen Kloppin miehistö kohtaa kotonaan Crystal Palacen, ja maaliverkot venyvät todennäköisesti tiuhaan tahtiin huolimatta vieraiden viime aikojen nosteesta. Fantasyfutis-pelaajien suosikki on kuitenkin Zlatan, johtuen kahdesta ottelusta. Fantasyfutiksessa se tarkoittaa ylimääräistä bonusta, sillä pelaaja saa pisteitä myös pelkästä peliajasta.

Zlatanin pelatessa vähintään 60 minuuttia kierroksen otteluissa, tarjolla on (2+2) * 2 eli 8 pistettä kapteenina. Lisäksi kaksi ottelua tarjoaa kaksi eri mahdollisuutta bonuspisteisiin, joita voi sataa Zlatanin laariin, vaikka mies ei onnistuisikaan maalinteossa. Unitedin tehokärki ei pelannut Chelsea-ottelun avauksessa viikko sitten, joten virtaa riittää varmasti kierroksen 34 molempiin otteluihin.

Edit: 21.4 jutun kirjoittamisen jälkeen raportoitiin Zlatanin järkyttävästä loukkaantumisesta UEL-matsissa Anderlechtia vastaan. Ruotsalaistähti on sivussa mahdollisesti koko loppuvuoden!

Chelsean ja Arsenalin loppukauden maalintekopotentiaali

Kuten aiemmin tuli mainittua, nyt on syytä katsoa yhden otteluviikon sijasta myös loppukauden kokonaiskuvaa. Viimeiset viisi kierrosta sisältävät kolme tuplakierrosta, jolloin yhdellä tai usealla joukkueella on kaksi ottelua. Katso tästä ja tästä taulukosta joukkueiden tarkat luvut maalien sekä nollapelien osalta. Hyödynnä näitä lukuja myös loppukauden muilla kierroksilla.

Chelsea ja Arsenal erottuvat selkeästi muista joukkueista loppukauden osalta. Molemmat ovat taatusti myös motivoituneita, sillä Blues jahtaa mestaruutta ja Arsenal uhkaa jäädä ulos Champions Liigasta. Luvassa on monta loistavaa mahdollisuutta tehopisteille, ja ero on merkittävä esimerkiksi Tottenhamiin nähden. Jos haluat riskeerata sijoitusten kanssa, niin nyt voisi olla hyvä idea tuoda sisään esimerkiksi kaikkien hyljeksimä Diego Costa, ja vaihtaa Spurs-hyökkääjiä myös Arsenalin vastaaviin.

Zlatan on FPL kierros 34 siirtolistan kärjessä

Manchester Unitedin ykköstykki Zlatan on myös selvästi vaihdetuin pelaaja (sisään joukkueeseen) tällä viikolla. Ei mikään ihme – kiitos miehen maalintekopotentiaalin tuplaviikolla. Zlatanin perässä seuraa Harry Kane, joka oli myös viime viikon artikkelin nimikkopelaaja. Kane iski tehot 1+1 Tottenhamin kaataessa Bournemouthin 4-0, joten suosio on taattua. En suosittele Kanen ostoa juuri nyt johtuen koko loppukauden potentiaalista, joka ei ole muiden joukkueiden tasoa.

Seuraavana suosiossa tuleva Palace-kaksikko Wilfried Zaha ja Christian Benteke ovat myös selkeä huti. Tuplaviikko ja viime aikojen vire voi kiihottaa pelaajia, mutta otteluohjelma on tolkuttoman vaikea. Listan sijalla 6 oleva hyökkääjä Negredo on vieläkin surkeampi valinta, sillä Middlesboron maalintekopotentiaali on järkyttävän huono.

Poistolistan kärjessä komeilee Diego Costa, johtuen miehen viime aikojen maalivireestä. Chelsean maalintekopotentiaali on kauden loppukierroksille liigan paras, joten moni saattaa vielä katua tätä liikettä. Swansea-tähti Gylfi Sigurdssonia on myös kaupattu ulos kovaa vauhtia. Islantilaisen maalivire on hyytynyt muun joukkueen myötä, ja ”Siggy” on aika heittää pihalle. Monien suosikkipuolustaja Gareth McAuley on myös heitetty ulos kovalla prosentilla. WBA ei pelaa lainkaan tulevana viikonloppuna, ja loppukauden potentiaali on heikko.

Luvassa on mielenkiintoinen otteluviikko! Lisäksi sarjan mestarikandidaatit Chelsea ja Tottenham kohtaavat lauantaina FA Cupin välierässä. Huomaa myös se, että Manchester City ja Arsenal pelaavat niin ikään sunnuntaina FA Cupin välierää. Näillä neljällä joukkueella on siis käytännössä kaksi ottelua, vaikka FPL-pelejä on vain yksi.

Kuva: Shutterstock

Coinmotion

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

More in:Fantasyfutis