Eden Hazard
Fantasyfutis

FPL kierros 4: Kuningas Hazardin paluu

Fantasy Premier League (FPL) kierros 4 käynnistyy lauantaina 9. syyskuuta huippuottelulla Manchester Cityn ja Liverpoolin välillä. Suurimpana mestarisuosikkina kauteen lähtenyt City kohtaa vakuuttavasti viime viikot pelanneen Liverpoolin, joka saa siirtohuhujen kohteena olleen Philippe Coutinhon takaisin. Ottelu ei ole erityisen kiinnostava FPL:n kannalta, sillä suht tasainen huippujoukkueiden kohtaaminen ei sisällä kierroksen parhaita fantasyfutis-valintoja.

FPL-suosikki Eden Hazard tekee paluun

Tämän viikon otsikko viittaa Chelsea-tähti Eden Hazardiin. Belgian maajoukkuemies on ollut alkukauden sivussa loukkaantumisten vuoksi, mutta näyttäisi tekevän paluun Valioliigakentille Leicester-ottelussa. Hazard pelasi maaottelutauon aikana sekä Gibraltar- että Kreikka-otteluissa Belgian paidassa. FPL-managerit ovat toistaiseksi olleet varsin varovaisia, ja tähän on varmasti osasyynä Hazardin nimen kohdalla oleva keltainen lappu. Chelsea-tähti ei ole missään nimessä 100% varma aloittaja Leicester-ottelussa, mutta hyvä suoritus lauantaina saa Hazard-fanit varmasti liikkeelle. Chelsea-tähti on juuri nyt valittuna vain 1,5 prosentissa joukkueista.

Toinen kansan suosikki, Alexis Sanchez, teki paluun kierroksella kolme. Chilen maajoukkuetähden ottelu meni kuitenkin pahasti penkin alle kuten koko muunkin Arsenal-joukkueen. Alexis löytyy tällä hetkellä vain 2,4% joukkueista, mikä on varmasti matalin lukema pariin vuoteen. Gunners kohtaa tulevalla viikolla heikon Bournemouthin, minkä ansiosta Sanchezin pisteodottama on käytännössä kierroksen korkein. Tykkimiesten ohjelma jatkuu myös tulevina viikkoina varsin suotuisana, mutta ongelmaksi muodostuu Sanchezin järkyttävän kallis hinta.

Manchester Unitedin puolustuksen kautta

Tämän viikon paras hyökkäyspotentiaali on siis edellä mainitulla Arsenalilla. Tykkimiehet ovat kierroksen ainoa kotikentällään pelaava jättisuosikki, sillä muista kärkiseuroista Spurs, Chelsea, Manchester United ja Liverpool pelaavat vieraissa. Manchester Cityn potentiaali on kierroksen toiseksi korkein, mutta ongelmana on hyvien vaihtoehtojen puute. Parhaiten verkkoja venyttävä Sterling on pelikiellossa ja Kevin De Bruyne ei saa mitään aikaan. Tämän hetken paras hinta-laatu suhde lienee David Silvan hankinnassa. Espanjalainen playmaker on syöttänyt maalin kolmessa edellisestä neljästä ottelustaan.

Jos haluat panostaa Arsenaliin tulevina viikkoina, niin suosittelen vain 3% valitun ja 7M maksavan Aaron Ramseyn hankintaa.

Puolustuksessa kannattaa luottaa edelleen Manchester Unitediin – kuten myös aiempina viikkoina on tullut kirjoitettua. Liigaa johtavan punakoneen todennäköisyys nollapeliin on taas korkein kaikista FPL-joukkueista. Eikä fixture tracker näytä Unitedin otteluiden tästä merkittävästi vaikeutuvan ennen 8. kierroksen vierasottelua Liverpooliin.

Southampton ja WBA ovat jälleen top kolmosessa nollapelipotentiaalin suhteen, kuten ovat olleet myös monta kertaa aiemmin tällä kaudella. Jos tarvitset joukkueeseesi halpoja vaihtoehtoja, niin hyödynnä rotaatio Stoken sekä Burnleyn/Swansea kanssa. FPL fixture tracker näyttää hyvin, kuinka Stokella on kelvollinen nollapelipotentiaali kierroksilla 5,7,9 ja erityisesti Swansealla taas kierroksilla 4,6,8.

Kevin De Bruyne on poistolistan kärjessä

Manchester Cityn tähtipelaaja Kevin De Bruyne jatkaa FPL-managerien epäsuosiossa. ’KDB’ johtaa tällä hetkellä poistolistaa selvällä marginaalilla Harry Kaneen. Kolmantena listalla on Chicarito, jota seuraa Arsenalin ykköskärki Lacazette.

Kevin De Bruyne lähti tällä viikolla myös omasta joukkueestani, mutta en missään nimessä luovu täysin Manchester Cityn pelaajista johtuen joukkueen hyvästä hyökkäyspotentiaalista. KDB on kuitenkin tällä hetkellä aivan liian kallis gämbläys, joten vapautin hieman pelimerkkejä ja vaihdoin belgialaisen David Silvaan.

Harry Kanen poistoa en suosittele, kuten en myöskään suositellut viikko sitten. Kaiken lisäksi Kane rikkoi kuparisen tämän kauden osalta Englannin maajoukkueen paidassa, joka saattaa helpottaa miehen tuskaa myös Valioliigan puolella. Kane on laukonut eniten kaikista Valioliigan pelaajista, joten hyvät yritykset kääntyvät varmasti aikanaan myös maaleiksi. Tottenhamin potentiaali on erinomainen tulevina viikkoina, vaikka seuraava ottelu Evertonia vastaan onkin haastava.

Chicarito on myös mielestäni pidettävä pelaaja tässä kohtaa. West Hamin ohjelma alkaa helpottua jatkossa, sillä joukkue pelaa kolme neljästä tulevasta ottelustaan kotikentällä ja kohtaa mm. Huddersfieldin ja Swansean. Lacazette on sen sijaan vaikeampi valinta. Arsenalin hyökkäyspotentiaali on erinomainen tulevina viikkoina, mutta ranskalaiskärki oli pudotettu Liverpoolia vastaan jopa penkille. Onko sama riski olemassa myös tulevina viikkoina? Lacazette on hieman turhan kallis valinta tällä hetkellä, joten suosittelisin juuri nyt vaihtoa toiseen Arsenal-pelaajaan (esim. Ramsey).

Fantasy Football Magazine

Suosittelen vahvasti tutustumaan uuteen Fantasy Football Magazineen, joka on ensimmäinen FPL-aiheinen lehti maailmassa. Erään tunnetun pelifirman slogania lainatakseni, kyseinen produktio on pelaajilta pelaajille. FF Magazinen tuotantotiimissä on mukana paljon kokeneita FPL-pelaajia, ja lehti on täynnä hyödyllistä luettavaa. Sisältö on FPL-näkökulmasta johtuen täysin ainutlaatuista materiaalia verrattuna mihinkään muuhun futisjulkaisuun.

FF Magazine ilmestyy kerran kuukaudessa ja uusin numero on lähetetty juuri tilaajille. Mikä parasta – lehti on myös todella halpa. Digiversion hinta on 1.99£/kk ja printtiversio vain 3.99£/kk + mahdolliset postikulut riippuen tilaajan sijainnista. FF Mag on aivan varmasti hintansa arvoinen ostos! Allekirjoittanut on myös pieni osa lehden talkooporukkaa, eikä näin hyvä ja halpa tuote olisikaan mahdollista ilman monien FPL-pelaajien vapaaehtoista panosta sen hyväksi. Asialinja julkaisee piakkoin myös mielenkiintoisen haastattelun FF Magazinen perustajasta.

Tutustu FF Magazineen tästä linkistä!

Fantasy Football Magazine

Coinmotion

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

More in:Fantasyfutis