Kattokorko kokemuksia: Lainaa alle 10 % korolla!

kattokorko kokemuksia
Tämä sivusto sisältää affiliate- eli kumppanuuslinkkejä. Asialinja voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos rekisteröidyt artikkeleissa mainittuihin palveluihin sivustomme linkkien kautta. Saat lisätietoja mainostamisen periaatteeista info-sivulta.

Kattokorko on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Kattokorko-palvelusta on jo kymmenittäin julkaistuja kokemuksia ja ne ovat pääosin positiivisia. Voit saada Kattokorko-palvelun kautta vakuudetonta lainaa 2000 eurosta aina 60000 euroon saakka. Lainan kriteerinä on 25 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa ja vähintään 2000 euron tulot kuukaudessa ennen veroja.

Lainan haku tapahtuu helposti ja nopeasti Kattokorko.fi -sivuston kautta. Kattokorko pitää huolen siitä, että lainan kulut ovat aina alle kymmenen prosenttia.

Mikä on Kattokorko?

Kattokorko on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Kattokorko pitää nimensä mukaisesti huolta siitä, että lainojen koroissa on aina katto. Voit hakea palvelun kautta lainaa jopa 60000 euroon asti, ja lainan nimelliskorko pysyy aina alle kymmenessä prosentissa.

Kattokorko tarjoaa sinulle helpon tavan kilpailuttaa laina eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Lainat ovat tyypiltään vakuudettomia lainoja eli et tarvitse niihin takauksia. Lainan kilpailutus on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Tutustu Kattokorkoon tästä!

Kattokorko-palvelusta vastaa suomalainen Etua Oy -yhtiö, joka pyörittää myös suosittua Etua.fi -palvelua. Etua.fi on Suomen ensimmäinen lainapalvelu ja se on perustettu jo vuonna 2008.

Etua Oy on osa kotimaista Alma Media -konsernia, joten Kattokorko-sivuston taustalla on todella suuren kokoluokan yritys. Etua Oy on saanut myös Avainlippu-merkinnän sekä Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka myönnetään vain 12 % suomalaisista yrityksistä.

Kattokorko asiakaspalvelu

Kattokorko asiakaspalvelu palvelee sinua puhelimella arkisin klo 9–16 numerossa 09 2316 3611. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kattokorko.fi tai viestin sivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta.

Kattokorko kokemuksia

Kattokorko-palvelusta on jo kymmenittäin julkaistuja kokemuksia ja ne ovat pääosin positiivisia. Trustpilot-palvelussa on artikkelin kirjoitushetkellä annettu 48 palautetta, ja erittäin positiivisia Kattokorko kokemuksia (4 tai 5 tähteä) on 71 prosentilla vastaajista.

trustpilot kattokorko

Alla on muutamia esimerkkejä positiivisista palautteista:

” Palvelu oli selkeä ja tarjosi vain sitä mitä haen.”

”Kattokorko.fi hakemuksen täyttö oli helppo. Vastaukset luottolaitoksilta tuli tosi nopeasti.”

” Lainatarjoukset tulivat nopeasti ja sain asiaa eteenpäin. Helppo ja vaivaton prosessi kuluttajalle!”

Kun vertaillaan positiivisia Kattokorko kokemuksia, niissä toistuvat helppokäyttöisyys ja lainan nopea maksu.

Negatiivisiakin palautteita on. Ne liittyvät lähes poikkeuksetta lainan korkokattoon, jonka mainostetaan olevan 10 prosenttia. Ilmeisesti osa hakijoista ei ymmärtänyt sen koskevan nimelliskorkoa. Todellinen lainakorko voi olla myös tätä korkeampi, mikä on tullut osalle hakijoista yllätyksenä.

Onko sinulla Kattokorko kokemuksia? Kommentoi artikkelin alle!

Myös Etua Oy:n toinen palvelu, Etua.fi, on saanut hyvin positiivisia palautteita. Peräti 86 % vastaajista on antanut Trustpilotissa arvosanaksi neljä tai viisi tähteä.

Millaista lainaa voit saada Kattokorko-palvelun kautta?

Voit saada Kattokorko-palvelun kautta vakuudetonta lainaa 2000 eurosta aina 60000 euroon saakka. Laina-aika voi olla yhdestä  vuodesta 18 vuoteen. Kaikki lainat ovat vakuudettomia lainoja eli tyypiltään kulutusluottoja.

Alla on esimerkkejä tyypillisistä lainoista, joita Kattokorko-palvelusta haetaan:

 • Remonttilaina
 • Autolaina
 • Yhdistelylaina

Yhdistelylaina voi tuoda sinulle runsaasti säästöjä, jos olet ottanut useita pieniä kulutusluottoja. Voit maksaa ne pois yhdellä isolla lainalla, jonka vuosikustannus jää huomattavasti pienemmäksi kuin pienten lainojen yhteenlasketut kustannukset.

Edullisen koron lisäksi kaikki laina-asiakkaat saavat turvan vakavaa sairautta varten vuodeksi ilman lisämaksua.

Mitkä ovat Kattokorko-lainojen kriteerit?

Lainan kriteerinä on 25 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa ja vähintään 2000 euron tulot kuukaudessa ennen veroja. Sinulta vaaditaan myös raha-asioiden moitteetonta hoitoa tähän asti eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kattokorko-palvelun minimi-ikä on selvästi korkeampi kuin monissa muissa palveluissa. Tämä todennäköisesti mahdollistaa sen, että lainojen nimelliskorko jää aina alle 10 prosenttiin. Pankit antavat usein lainaa paremmilla ehdoilla, jos hakija on iältään hieman vanhempi kuin juuri täysi-ikäiseksi tullut henkilö.

Huom. Kattokorko on lainojen välitys- ja kilpailutuspalvelu, joten teet lainasopimuksen aina valitsemasi pankin tai rahoituslaitoksen kanssa. Riippuu hakijasta, miten monta lainatarjousta lopulta saat.

Miten haen lainaa Kattokorko-palvelusta?

Lainan haku tapahtuu helposti ja nopeasti Kattokorko.fi -sivuston kautta. Seuraavassa on käyty läpi lainan hakeminen askel askeleelta.

 1. Avaa Kattokorko-sivuston hakulomake tästä
 2. Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika
 3. Täytä tiedot tuloistasi menoistasi ja muista lainoista
 4. Täytä myös tiedot työpaikastasi sekä asunnostasi
 5. Lähetä hakemus
 6. Saat lainatarjoukset parissa minuutissa

Alla on kuva lainan hakulomakkeesta mobiililaitteella. Lomake on todella selkeä ja nopea täyttää.

kattokorko hakulomake

Kun olet täyttänyt lomakkeen ja saanut lainatarjouksia, voit laittaa tarjoukset helposti paremmuusjärjestykseen vertaamalla todellista vuosikorkoa. Hyväksy lopuksi haluamasi tarjous pankkitunnuksilla. Saat parhaimmassa tapauksessa lainan tilillesi jo samana pankkipäivänä.

Mitkä ovat Kattokorko-lainojen kulut?

Kattokorko pitää huolen siitä, että lainan kulut ovat aina alle kymmenen prosenttia. On kuitenkin hyvä ymmärtää, mitä tämä tarkoittaa.

Kattokorko-palvelun mainostama maksimissaan kymmenen prosentin korko on nimelliskorko. Todellinen vuosikorko voi olla reilusti yli kymmenen prosenttia. Siihen on laskettu mukaan myös muut kulut, jotka voivat olla vuoden 2023 lakimuutoksen mukaan maksimissaan 150 euroa vuodessa.

Koska kyseessä on lainojen vertailupalvelu, lainojen ehdot vaihtelevat rahoituslaitoksesta riippuen. Kattokorko tarjoaa kuitenkin seuraavan esimerkin sivuillaan.

Lainaesimerkki

 • Lainasumma: 15000 euroa
 • Laina-aika: 10 vuotta
 • Nimelliskorko: 6,99 %
 • Todellinen vuosikorko: 7,9 %
 • Lainan kulut yhteensä: 6490,80 euroa
 • Maksat takaisin yhteensä: 21490,80 euroa

Lainan ehdot riippuvat lopulta aina hakijasta ja lainan myöntävästä pankista.

Muita lainojen vertailupalveluita

Tutustu myös muihin kotimaisiin lainojen vertailupalveluihin! Näet tiedot alla olevasta taulukosta.

LainavertailuArvosanaLainasummaLaina-aikaAsialinjan arvosteluLinkki
500 € - 60000 € 1 - 20 vuotta Omalaina.fi arvostelu Vertaile lainoja
1000 € - 60000 € 1 - 20 vuotta Sortter.fi arvostelu Vertaile lainoja
2000 € - 60000 € 1 - 18 vuotta Kattokorko.fi arvostelu Vertaile lainoja
2000 € - 60000 € 1 - 15 vuotta Arkadiarahoitus.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 60000 € 1 - 15 vuotta VertaaEnsin.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 50000 € 1 - 15 vuotta Lainaneuvos.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 70000 € 1 - 15 vuotta Arkiraha.fi arvostelu Vertaile lainoja
Asialinjan tiimi
Asialinjan tiimi

Asialinjan tiimi koostuu sivuston kirjoittajista. Artikkelit, jotka ovat tiimin tekemiä, ovat useiden kirjoittajian yhteistyön tulos. Asialinjan tiimissä on ajoittain mukana myös sivuston ulkopuolisia ammattilaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *