Lainaneuvos kokemuksia: Lainavertailu 26 pankissa!

lainaneuvos kokemuksia
Tämä sivusto sisältää affiliate- eli kumppanuuslinkkejä. Asialinja voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos rekisteröidyt artikkeleissa mainittuihin palveluihin sivustomme linkkien kautta. Saat lisätietoja mainostamisen periaatteeista info-sivulta.

Lainaneuvos on suomalainen lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit hakea vakuudettomia lainoja sekä joustoluottoa. Voit hakea Lainaneuvoksesta vakuudetonta lainaa 500 eurosta aina 50.000 euroon saakka. Ehtona lainan hakemiselle on vähintään 20 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot (ei maksuhäiriömerkintöjä). Nimelliskorko vaihtelee Lainaneuvoksen lainoissa 4,5 % – 20 % välillä.

Yhteenvetona, Lainaneuvos on suomalainen palvelu, joka vertailee lainat puolestasi.

Mikä on Lainaneuvos?

Lainaneuvos on suomalainen lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit hakea vakuudettomia lainoja sekä joustoluottoa. Voit hakea Lainaneuvoksen kautta esim. 500 euron pikavippiä tai kulutusluottoa aina 50.000 euroon saakka. Lainaneuvos etsii sinulle haluamasi lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Lainaneuvos kilpailuttaa lainasi peräti 26 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Saat lainapäätöksen heti lähetettyäsi hakemuksen, minkä jälkeen voit vertailla lainatarjouksia Lainaneuvoksen online-palvelussa. Lainahakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Tutustu Lainaneuvokseen tästä

Lainaneuvos-palvelusta vastaa suomalainen Leadout Oy, jonka kotipaikka on Turku. Leadout Oy on vuonna 2013 perustetty yhtiö. Sen pääasiallinen toimiala rahoitus ja luottotoiminta. Myös lainapalvelu Arkiraha on Leadout Oy:n omistama.

Löydät lyhyen esittelyvideon Lainaneuvoksesta Youtubesta.

Lainaneuvos kokemuksia

Onko sinulle kertynyt Lainaneuvos kokemuksia? Kommentoi artikkelin alla olevaan kenttään ja auta tekemään sisällöstä parempi!

Millaista lainaa Lainaneuvoksesta voi hakea?

Voit hakea Lainaneuvoksesta vakuudetonta lainaa 500 eurosta aina 50.000 euroon saakka. Lainaneuvos tarjoaa kaikkia suosittuja lainatyyppejä:

 • Pikavippiä lyhyeen ja odottamattomaan lainatarpeeseen
 • Kulutusluotto arjen hankintoihin
 • Joustoluotto joustaviin lainatarpeisiin
 • Yhdistämislaina useiden kulutusluottojen yhdistämiseksi

Laina-aika on kaikissa lainoissa alkaen yhdestä vuodesta maksimissaan 15 vuoteen. Lainaa on mahdollista lyhentää myös alkuperäistä aikataulua nopeammin.

Lainan hakeminen Lainaneuvoksesta

Ehtona lainan hakemiselle on vähintään 20 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot (ei maksuhäiriömerkintöjä).

Lainan hakeminen Lainaneuvoksen kautta:

 1. Valitse haluamasi laina-aika ja lainasumma
 2. Täytä lainahakemus ja lähetä se
 3. Vertaile lainatarjouksia Lainaneuvoksessa
 4. Valitse mieleisesi tarjous ja hyväksy lainaehdot
 5. Nosta laina tilillesi

Hae lainaa Lainaneuvoksesta

Laina siirtyy nopeimmin suuriin pankkeihin kuten Osuuspankki, Danske Bank ja Nordea. Pienempiin pankkeihin siirto voi kestää 1-2 pankkipäivää.

Lainojen kulut Lainaneuvoksessa

Nimelliskorko vaihtelee Lainaneuvoksen lainoissa 4,5 % – 20 % välillä. Vuosittaiset lainakustannukset vaihtelevat 0–150 euron välillä lainasta riippuen.

Lainaesimerkki:

 • Lainasumma: 30000 euroa
 • Laina-aika: 50 vuotta
 • Nimelliskorko: 6,0 %
 • Todellinen vuosikorko: 6,17 %
 • Lainan kulut yhteensä: 4799 euroa
 • Maksat takaisin yhteensä: 34799 euroa

Lainaneuvoksen lainat ovat vakuudettomia. Saat lainan todennäköisesti paremmilla ehdoilla, jos haet lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on tyypillisesti oma puoliso tai muu perheenjäsen.

Yhteenveto

Yhteenvetona, Lainaneuvos on suomalainen palvelu, joka vertailee lainat puolestasi. Lainaneuvos hakee lainatarjouksia peräti 26 eri pankilta, jonka jälkeen sinä voit valita haluamasi tarjouksen. Saat lainaa 500 eurosta aina 50.000 euroon saakka 1-15 vuoden maksuajalla.

Kaikki Lainaneuvoksen kautta haetut lainat ovat vakuudettomia lainoja eli kulutusluottoja. Kulutusluottojen ideana on tarjota apua yllättäviin ja tilapäisiin lainantarpeisiin, joita arjessa tulee välillä eteen. Voit myös hyödyntää Lainaneuvoksen palvelua ja yhdistää kalliita luottoja yhdeksi lainaksi paremmilla ehdoilla.

Lainan saamisen ehtona on moitteeton luottohistoria, säännölliset tulot ja vähintään 20 vuoden ikä. Jos sinulla on mahdollisuus liittää mukaan yhteishakija, todennäköisyys lainan saamiselle ja paremmille ehdoille kasvaa.

Asialinjan tiimi
Asialinjan tiimi

Asialinjan tiimi koostuu sivuston kirjoittajista. Artikkelit, jotka ovat tiimin tekemiä, ovat useiden kirjoittajian yhteistyön tulos. Asialinjan tiimissä on ajoittain mukana myös sivuston ulkopuolisia ammattilaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *