Maltalle lomalle – sarja

Oletko aikeissa lähteä Maltalle lomalle? Asialinjan kokoamasta matkaoppaasta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon. Aiheina ovat mm. hotellit Maltalla, autonvuokraus Maltalla sekä tietysti Maltan nähtävyydet. Oppaana on saarella vuosia asunut kolumnisti Kristian Sundqvist, joka johdattaa lukijan myös syvälle Maltan historiaan. Kristian kertoo kursailematta ja viihdyttävällä tavalla Maltan hyvistä sekä huonoista puolista.

Jos olet kiinnostunut saarella työskentelystä tai pysyvästä muutosta Maltalle, niin tutustu Asialinjan viisiosaiseen sarjaan: Maltalle asumaan. Siinä käydään yksityiskohtaisesti läpi eri asioita mm. työnhakuun liittyen.

Sarjamme avausjaksossa ovat käsittelyssä Maltan hotellit. Tarjolla on kokemuksia ja ennen kaikkea vinkkejä, joita, et takuulla löydä mistään muualta. Vinkit voivat tulla tarpeeseen: pinta-alaltaan Espoota pienemmällä Maltalla on noin 18 000 hotellihuonetta, joista ostetaan vuosittain yhteensä viitisentoista miljoonaa hotelliyötä

Maaginen Malta 1/5: Jopa ikimuistoisen hotellin löytäminen


Matkailubisneksestä rahansa saavat eivät tätä paljasta, mutta Asialinja myöntää: perinteinen maltalainen elämäntapa, rakennuskanta ja tunnelma jäävät paraikaa vauhdilla niin sanotun edistyksen jalkoihin eivätkä enää koskaan tule takaisin. Vanha Malta katoaa nopeasti, joten tule kokemaan nämä nähtävyydet mahdollisimman pian!

Maltalle lomalle 2/5: Vanha Malta katoaa nopeasti


Euroopan unionin eniten rekisteröityjä nelipyöräisiä moottoriajoneuvoja henkeä kohti ja ylivoimaisesti eniten neliökilomteriä kohti. Liikenteen melua, kolinaa ja pauketta. Loputtomia ruuhkia. Loputtomia peltikolareita. Liikennesääntöjä ei ole siinä mielessä kuin vaikkapa Suomessa käsitetään (lakeja ei liikenteessä noudateta eikä niiden noudattamista valvota) ja liikenne on vasemmanpuolista. Sarjan kolmas osa käsittelee Maltalla liikkumista.

Maltalle lomalle 3/5: bussit, liikenne ja autonvuokraus


Miten nähdä ja kokea Maltan historia sekä sen tärkeimmät ulottuvuuden lyhyellä lomamatkalla? Kristian Sundqvist vastaa tähän kysymykseen sarjan neljännessä osassa.

Maltalle lomalle 4/5: Maltan historia kolmessa päivässä


“Malta, eihän siellä edes ole kunnollisia uimarantoja.” “Ei Malta ole mikään rantalomakohde.” Väärin. Kristian Sundqvist esittelee viidennessä osassa Maltan parhaat uimarannat!

Maltalle lomalle 5/5: Mainettaan parempi rantalomakohdeLöydät lisää luettavaa tästä mielenkiintoisesta saaresta Malta-tagin avulla.