Nordnetin talletustilin korko nousi

nordnet talletustili
Tämä sivusto sisältää affiliate- eli kumppanuuslinkkejä. Asialinja voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos rekisteröidyt artikkeleissa mainittuihin palveluihin sivustomme linkkien kautta. Saat lisätietoja mainostamisen periaatteeista info-sivulta.

Nordnet on Pohjoismaiden suosituin sijoituspalvelu, jolla on Suomessa yli 550.000 asiakasta. Nordnet on suomalaisten eniten käyttämä alusta osake- ja rahastosijoituksiin. Yhtiö on listattu Tukholman pörssiin (ticker: SAVE).

Nordnet on ilmoittanut positiivisesta muutoksesta säästötilin korkoon. Nordnetin säästötili oli pitkään ilman korkoa, kunnes yhtiö alkoi maksaa maltillista korkoa viime vuonna.

Tässä kuussa tehdyn muutoksen myötä korko nousee jo erittäin hyvälle tasolle, kun verrataan esimerkiksi Euriboriin. Artikkelin kirjoitushetkellä 12 kuukauden euribor on 3,7 prosenttia.

Nordentin säästötilin uudet korkotasot ovat 16.4.2024 alkaen seuraavat:

  • 1,50 % korko 50.000 euroon asti
  • 2,00 % korko 50.001 eurosta 250.000 euroon asti
  • 3,50 % korko 250.001 eurosta alkaen

Uudet korkotasot tarkoittavat käytännössä seuraavaa. Jos teet säästötilille esimerkiksi 75.000 euron talletuksen, saat 1,50 % koron 50.000 eurolle ja 2,00 % koron sen ylittävälle osalle eli 25.000 eurolle.

Korko lasketaan päiväsaldolle ja maksetaan kuukausittain. Talletustilissä ei ole avausmaksua tai tilinhoitomaksuja.

Huomaa, että talletustili ei ole sama asia kuin arvo-osuustili tai osakesäästötili. Kyseessä on aivan erillinen tili, joka vastaa pankeista tuttua säästötiliä. Nordnetin etuna on moniin perinteisiin säästötileihin verrattuna joustavuus ja kuluttomuus.

Nordnetin talletustilillä ei ole talletus- tai nostorajoituksia. Moni kilpaileva säästötili rajoittaa kotiutukset esim. muutamaan kertaan vuodessa. Tämän lisäksi tileissä voi olla avaus- ja vuosimaksuja, kun taas Nordnetin talletustili on kuluton.

Nordnetin talletustilin voi avata myös yritykselle tai alaikäiselle yksityishenkilölle.

Lue lisää Nordnetin toiminnoista ja Asialinjan kokemuksia palvelusta: Nordnet kokemuksia ja arvostelu. Nordnet on mielestämme ykkösvalinta suomalaiselle osakesijoittajalle monestakin eri syystä.

Antti Hyppänen
Antti Hyppänen

Antti Hyppänen on suomalainen kryptovaluutta- ja talousasiantuntija. Hän on Suomen suurimman kryptovaluutta-aiheisen sivuston, Bitcoinkeskuksen, perustaja ja päätoimittaja. Antti jakaa säännöllisesti näkemyksiään taloudesta ja sijoittamisesta Asialinja.com-sivustolla. Antti on seurannut rahoitusmarkkinoita vuodesta 2010 lähtien keskittyen Yhdysvaltojen markkinaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *