Ota yhteyttä

Ota yhteyttä - asialinja.com

Mikä on Asialinja?

Asialinja on heinäkuussa 2017 perustettu sivusto. Asialinja keskittyi sen alkuvuosina vahvasti urheiluun ja ajankohtaisiin aiheisiin. Vuonna 2023 sivusto muutettiin vuosien hiljaiselon jälkeen makrotaloutta, sijoittamista ja säästämistä käsitteleväksi blogiksi.

Asialinjan omistaa virolainen online-liiketoimintaa harjoittava Liike Miehet OÜ. Kyseessä on Virossa ja Norjassa asuvien suomalaisten omistama yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Pärnussa. Asialinjan päätoimittaja on Antti Hyppänen.

Ota yhteyttä sähköpostilla: info [at] asialinja.com

Etsimme aina uusia talentteja! Jos osaat kirjoittaa sijoittamisesta ja säästämisestä, lähetä CV:si ja kiinnostuksen kohteesi maililla.

Mainostamisen periaatteet

Tämä sivusto sisältää affiliate- eli kumppanuuslinkkejä. Asialinja voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos rekisteröidyt artikkeleissa mainittuihin palveluihin sivustomme linkkien kautta. Kompensaatio vaihtelee affiliate-sopimuksesta riippuen.

Asialinja pyrkii valitsemaan sivustolla esitellyt palvelut huolellisesti. Esittelemme Suomessa toimivia palveluita, joiden uskomme kiinnostavan lukijoitamme. Pyrimme tuomaan oleelliset faktat esiin mahdollisimman selkeästi, jotta sinä saat tarvitsemasi tiedot.

Jos Asialinjassa julkaistaan puhdas mainos, merkitsemme sen selvästi.

Asialinja on ollut koko historiansa ajan ilmainen verkkosivusto, ja haluamme pitää sen ilmaisena myös jatkossa. Jos kiinnostut sivustolla esitellyistä palveluista, voit tukea toimintaamme avaamalla tilin meidän kumppanuuslinkkimme kautta. Kiitos!