Ota yhteyttä - asialinja.com

Asialinja on heinäkuussa 2017 perustettu verkkolehti, jonka sisällöstä vastaa pari innokasta tyyppiä. Meillä on mielestämme hyvä nimi sekä paljon ideoita suomenkieliselle yleisölle. Asialinjan uutena kolumnistina toimii Kristian Sundqvist, joka pureutuu pari kertaa viikossa mielenkiintoisiin puheenaiheisiin omalla personaallisella tyylillään. Muusta sisällöstä vastaa pääosin Antti Hyppänen, sekä joukko vierailevia artisteja.

Tämän lisäksi löydät sivustolta mielenkiintoisia artikkeleita eri aihealueista. Fokus on vahvasti jalkapallossa, historiassa, elokuvissa ja kryptovaluutoissa. Asialinja julkaisee myös ainutlaatuista vedonlyöntioppaiden sarjaa. Artikkelit käsittelevät monia vedonlyönnin osa-alueita ja mukana on myös lajioppaita, joissa annetaan rahanarvoisia vinkkejä kyseisen urheilulajin analysointiin.

Löydät Asialinjan myös somesta: Twitter & Facebook

Sisällöntuottajat: tuotatko itse tekstiä Asialinjalle sopivista aiheista? Maksamme korvauksen freelance-kirjoittajalle laadukkaista ja ajankohtaisista artikkeleista. Asialinja tekee mielellään myös yhteistyötä muiden verkkolehtien kanssa. Ota siis yhteyttä jo tänään!

Mainostajat: Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jos uuden ja erilaisen verkkomedian kohderyhmä kiinnostaa!