Tietoa meistä: Asialinjan taustat ja omistajat

Ota yhteyttä - asialinja.com

Kuka omistaa Asialinjan?

Asialinja on vuonna 2017 perustettu verkkosivusto, jonka fokus on makrotaloudessa, sijoittamisessa ja säästämisessä. Asialinjan omistaa virolainen online-liiketoimintaa harjoittava Liike Miehet OÜ. Kyseessä on Virossa ja Norjassa asuvien suomalaisten omistama yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Pärnussa.

Kuka vastaa Asialinjan sisällöstä?

Asialinjan päätoimittaja on Antti Hyppänen. Antti vastaa Asialinjan sisällöstä ja some-kanavien ylläpidosta. Antti on:

  • Seurannut osakemarkkinoiden ja makrotalouden kehitystä vuodesta 2010 lähtien
  • Seurannut kultaa ja hopeaa vuodesta 2010 lähtien
  • Sijoittanut osakkeisiin vuodesta 2012 lähtien
  • Perustanut Suomen suurimman kryptovaluutta-sivuston vuonna 2017

Antin pääfokus on Yhdysvalloissa, Suomessa ja EU:ssa sekä osakemarkkinoiden että geopolitiikan osalta.

Ota yhteyttä sähköpostilla: info [at] asialinja.com

Etsimme aina uusia talentteja! Jos osaat kirjoittaa sijoittamisesta ja säästämisestä, lähetä CV:si ja kiinnostuksen kohteesi maililla.

Mainostamisen periaatteet

Tämä sivusto sisältää affiliate- eli kumppanuuslinkkejä. Asialinja voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos rekisteröidyt artikkeleissa mainittuihin palveluihin sivustomme linkkien kautta. Kompensaatio vaihtelee affiliate-sopimuksesta riippuen.

Asialinja pyrkii valitsemaan sivustolla esitellyt palvelut huolellisesti. Esittelemme Suomessa toimivia palveluita, joiden uskomme kiinnostavan lukijoitamme. Pyrimme tuomaan oleelliset faktat esiin mahdollisimman selkeästi, jotta sinä saat tarvitsemasi tiedot.

Jos Asialinjassa julkaistaan puhdas mainos, merkitsemme sen selvästi.

Asialinja on ollut koko historiansa ajan ilmainen verkkosivusto, ja haluamme pitää sen ilmaisena myös jatkossa. Jos kiinnostut sivustolla esitellyistä palveluista, voit tukea toimintaamme avaamalla tilin meidän kumppanuuslinkkimme kautta. Kiitos!