Sortter kokemuksia: Tutkitusti luotettavin lainavertailu!

sortter kokemuksia arvostelu
Tämä sivusto sisältää affiliate- eli kumppanuuslinkkejä. Asialinja voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos rekisteröidyt artikkeleissa mainittuihin palveluihin sivustomme linkkien kautta. Saat lisätietoja mainostamisen periaatteeista info-sivulta.

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Sortter kokemuksia on kyselty erillisen tutkimuksen kautta, jonka lopputuloksena todettiin Sortterin olevan Suomen luotettavin lainavertailu!

Voit hakea Sortterin kautta lainaa alkaen 1000 eurosta jopa 60000 euroon saakka. Sortterin käytön perusvaatimuksina ovat 20 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainan haku tapahtuu suoraan Sortter.fi -verkkosivujen kautta.

Mikä on Sortter.fi?

Sortter on TV:stä tuttu suomalainen lainojen vertailupalvelu. Sortter on täysin ilmainen palvelu, joka etsii sinulle lainan aina parhailla ehdoilla. Kyseessä on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailu!

Lainahakemuksesi välitetään Sortterin kautta yli 20 rahoituslaitokselle. Palvelun yhteistyökumppaneita ovat mm. POP Pankki, Aktia, Bank Norwegian, Alisa Pankki ja Swedbank.

Sortterin kautta voit hakea jopa 60.000 euron vakuudetonta lainaa helposti, nopeasti ja turvallisesti. Palvelu haluaa panostaa erityisesti läpinäkyvyyteen, joten saat lainan ehdot aina selkeästi esitettynä.

Tutustu Sortteriin tästä

Sortter.fi -sivustoa pyörittää suomalainen Sortter Oy, jonka kotipaikka on Helsingissä. Sortter on vuonna 2018 perustettu osakeyhtiö. Sen liikevaihto oli vuonna 2022 5,7 miljoonaa, ja yhtiö työllistää yhdeksän henkilöä.

Sortter on sataprosenttisesti suomalainen palvelu ja sille on myönnetty avainlippu-merkki. Katso Sortterin esittelyvideo Youtubesta tästä linkistä.

Sortter asiakaspalvelu

Sortterin asiakaspalvelu palvelee sinua puhelimella numerossa 09 8566 5550 (pvm/mpm). Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 08–21 ja la-su klo 09–17. Sortter on yksi harvoista lainapalveluista, johon voit soittaa puhelimella myös viikonloppuisin!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu[at]sortter.fi.

Sortter kokemuksia

Sortter kokemuksia on kyselty erillisen tutkimuksen kautta, jonka lopputuloksena todettiin Sortterin olevan Suomen luotettavin lainavertailu! Tieto perustuu Taloustutkimuksen maalis-huhtikuussa 2023 tekemään tutkimukseen. Siinä tarkasteltiin suomalaisia lainavertailupalveluita erilaisilla kriteereillä.

Sortter menestyi tutkimuksessa parhaiten sekä ennalta määrätyillä kriteereillä että vastaajien mielipiteiden perusteella. Sortter sai tutkimuksessa erityistä kiitosta lainatietojen selkeydestä ja palvelun kattavuudesta.

Sortter kokemuksia löytyy myös Googlesta peräti 450 kappaletta. Arvosteluiden keskiarvo on peräti 4,6 / 5 tähteä.

sortter kokemuksia Googlessa

Alla on muutamia palautteita Googlesta:

” Todella nopeaa toimintaa, kiitos siitä.”

” Sortter oli helppo, nopea ja luotettava! Mukana myös pankkeja.”

”Pidin siitä että minulle annettiin vaihtoehtoja ja varsinkin aikaa harkita kun muu elämä oli juuri silloin aika hektistä. Ja asioiden hoitamisen selkeydestä ja nopeudesta tykkäsin erityisen paljon. Asiat kerrottiin suoraan ymmärrettävästi eikä käsittämätöntä ”kapulakieltä” käytetty. Kiitos palvelusta ja avusta.”

Kirjoita Googleen hakusanaksi Sortter, niin voit lukea näitä Sortter kokemuksia lisää.

Millaista lainaa voit hakea Sortterin kautta?

Voit hakea Sortterin kautta lainaa 1000 eurosta jopa 60000 euroon saakka. Laina-aika voi vaihdella yhdestä vuodesta aina 20 vuoteen asti. Sortterin lainat ovat vakuudettomia, eli et tarvitse niihin takaajia. Kyse on kulutusluotoista.

Alla on esimerkkejä Sortterin kautta haettavista lainoista:

 • Kulutusluotto: Helppo ja nopea pikalaina arjen yllättäviin menoihin.
 • Yhdistelylaina: Yhdistä useita korkeakorkoisia lainoja yhdeksi ja säästä kuluissa!
 • Remonttilaina: Yllättäviin remontointitarpeisiin ja/tai uusiin kodinkoneisiin.
 • Autolaina: Lainaa uuden auton ostoon tai vanhan korjauksiin.

Hae lainaa Sortterista

Voit hakea Sortterista myös joustoluottoa. Se on vakuudeton luottotili, jossa sinulla on ennalta määrätty luottoraja käytössä aina tarpeen mukaan. Joustoluotto on kuin virtuaalinen luottokortti.

Mitkä ovat Sortterin lainaehdot?

Sortterin käytön perusvaatimuksina ovat 20 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Neljäntenä perusvaatimuksena on myös vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Edellä mainitut kriteerit on täytettävä, jotta lainan haku Sortterin kautta on mahdollista. Muista, että Sortter on lainojen vertailupalvelu eikä se myönnä sinulle suoraan lainaa. Hakemuksesi välitetään Sortterin kautta kymmenille rahoitusyhtiöille, jotka arvioivat sen.

Näet alla listan Sortterin yhteistyökumppaneista. Mukana on paljon samoja pankkeja, joita muutkin lainavertailut käyttävät.

sortter rahoituslaitokset

Osa rahoitusyhtiöistä ei välttämättä myönnä sinulle lainaa ja osa myöntää sitä paremmilla ehdoilla kuin toiset. Voit parantaa hakemustasi käyttämällä yhteishakijaa. Silloin saat todennäköisemmin paremmat lainaehdot ja suuremman lainan.

Miten haen lainaa Sortterin kautta?

Lainan haku tapahtuu suoraan Sortter.fi -verkkosivujen kautta. Käydään seuraavaksi hakuprosessi läpi askel askeleelta.

 1. Siirry tästä Sortterin hakulomakkeelle
 2. Täytä henkilötietosi ja muut vaadittavat tiedot.
 3. Kun lähetät lainahakemuksen, se välitetään yli 20 luotonantajalle
 4. Vertaile lainatarjouksia ja valitse niistä paras
 5. Hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksillasi
 6. Saat rahat tilillesi parhaimmillaan jo samana päivänä

Alla on kuva Sortterin hakulomakkeesta mobiililaitteella.

sortter lainahakemus

Kun klikkaat Lähetä hakemus -painiketta, siirryt syöttämään tarkempia tietoja.

Mitkä ovat Sortter-lainojen kulut?

Sortterin kautta saatujen lainojen nimelliskorko vaihtelee 4–20 prosentin välillä. Yksittäisen lainan ehdot ja kulut riippuvat hakijasta sekä rahoitusyhtiöstä. Sortter tekee yhteistyötä yli 20 rahoitusyhtiön kanssa, jotka arvioivat hakemukset aina tapauskohtaisesti. Muista, että voit parantaa lainaehtojasi yhteishakijan avulla!

Sortterin verkkosivuilta löytyy seuraava esimerkki kuluista.

Lainaesimerkki:

 • Lainasumma: 15000 euroa
 • Laina-aika: 9 vuotta
 • Nimelliskorko: 6,00 %
 • Todellinen vuosikorko: 6,88 %
 • Lainan kulut yhteensä: 4989 euroa
 • Maksat takaisin yhteensä: 19989 euroa

Yllä olevassa esimerkissä maksaisit lainaa takaisin 185 euroa kuukaudessa yhdeksän vuoden ajan. Huomaa, että voit aina maksaa lainasi myös nopeammin takaisin.

Muita lainojen vertailupalveluita

Tutustu muihin kotimaisiin lainojen vertailupalveluihin! Näiden palveluiden kautta voit myös hakea lainaa useilta eri rahoitusyhtiöiltä yhdellä hakemuksella.

LainavertailuArvosanaLainasummaLaina-aikaAsialinjan arvosteluLinkki
500 € - 60000 € 1 - 20 vuotta Omalaina.fi arvostelu Vertaile lainoja
1000 € - 60000 € 1 - 20 vuotta Sortter.fi arvostelu Vertaile lainoja
2000 € - 60000 € 1 - 18 vuotta Kattokorko.fi arvostelu Vertaile lainoja
2000 € - 60000 € 1 - 15 vuotta Arkadiarahoitus.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 60000 € 1 - 15 vuotta VertaaEnsin.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 50000 € 1 - 15 vuotta Lainaneuvos.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 70000 € 1 - 15 vuotta Arkiraha.fi arvostelu Vertaile lainoja
Asialinjan tiimi
Asialinjan tiimi

Asialinjan tiimi koostuu sivuston kirjoittajista. Artikkelit, jotka ovat tiimin tekemiä, ovat useiden kirjoittajian yhteistyön tulos. Asialinjan tiimissä on ajoittain mukana myös sivuston ulkopuolisia ammattilaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *