Vedonlyönti

Suosituimmat panokset Formula 1 -kisoissa

Formula 1 on ehdottomasti yksi suomalaisten suosikkilajeista. Jokainen suomalainen on takuulla ainakin jossain vaiheessa elämäänsä katsonut ainakin yhden Formula 1 -kisan. Ja onhan se aiheellistakin, nimittäin Suomesta on kotoisin monia hyviä kuljettajia. Kuuluisimpiin lukeutuvat tietysti legendaarinen Mika Häkkinen sekä heti kakkosena tuleva Kimi Räikkönen.

Suomessa katsotaan formuloita aina, kun kisat ovat meneillään. Tämä jännittävä laji on vauhdikas ja täynnä toimintaa, joten kukapa sitä ei haluaisi seurata. Tähän lajiin pääsee vielä hyvin nopeasti kiinni, nimittäin säännöt ovat yksinkertaiset: kuljettajien tehtävänä on kisata siitä, kuka pääsee maaliin nopeimmin.

Tätä lajia seuraavat mielellään niin autoalan harrastajat, ammatilaiset kuin sellaisetkin ihmiset, jotka eivät tiedä lajista yhtään mitään. Jopa vedonlyöjät ovat innostuneet tästä lajista, ja jos sitä seuraa koko ajan ja tuntee lajin kuin omat taskunsa, niin miksi siitä ei kannattaisi yrittää hyötyä ja ehkä voittaa hieman rahaakin taskun pohjalle.

Miten Formula 1 -kisoissa voi panostaa?

Monissa lajeissa, kuten jalkapallossa, koripallossa ja jääkiekossa, voit panostaa hyvin erilaisiin tapahtumiin. Voit esimerkiksi panostaa siihen, kuka tekee ensimmäisen maalin tai korin, kuka potkaisee kulmasta, kulmapotkujen määrän ja niin edelleen. Ja tietysti voit panostaa kisan tai turnauksen voittajaan.

Formuloissa ei ole kuitenkaan mukana ihan näin monia markkinoita. Voit kuitenkin panostaa erilaisten titteleiden voittamiseen. Esimerkiksi Unibet veikkaus mahdollistaa erilaisiin tapahtumiin panostamisen. Tällä hetkellä on esimerkiksi hyvä aika panostaa kolmeen eri asiaan: Bahrain Grand Prix kisan voittajaan, F1 Kuljettajien Mestaruus -palkinnon voittajaan sekä F1 Tallimestaruus -voittajaan.

lewis hamilton mercedes

Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton on hallitseva maailmanmestari. Samaa tallia edustava Suomen Valtteri Bottas varmisti viime vuonna Mersulle myös valmistajien mestaruuden.

Nämä ovat kaikki erilaisia titteleitä ja jokaiselle on luvassa omat suosikkinsa. Voit valita yhden kuljettajan, jonka luulet voittavat tittelin ja panostaa häneen. Jotta voit tehdä oikean valinnan, niin kannattaa seurata edellisiä kisoja tarkasti, jotta tiedät, ketkä ovat ennakkosuosikkeja.

Mihin minun kannattaa panostaa ja kuinka paljon?

Näistä titteleistä taistelevat monet kuljettajat. Vedonlyöntisivustolla näet sen, minkälaisia kertoimia kullekin kuljettajalle on annettu. Jotta voit tehdä hyvän valinnan, sinun tulisi seurata edellisiä kisoja ja katsella silmä tarkkana erilaisia tuloksia. On myös hyvä tarkistaa, minkälaisia tuloksia edelliset vuodet ovat tuoneet tullessaan.

Jos tunnet alan kuin omat taskusi, niin valinnan tekeminen on helppoa. Jos et ole koskaan aikaisemmin panostanut, niin kannattaa aina valita ennemmin ennakkosuosikki. Et ehkä voita kovin paljon rahaa, mutta voittamisen todennäköisyys on paljon suurempi.

Ennen kuin asetat oman panoksen, sinun kannattaa vertailla saatavilla olevia markkinoita ja kertoimia vedonlyöntisivustoilla huolellisesti. Kertoimet nimittäin vaihtelevat paljon sivulta sivulle ja yksi sivusto saattaa tarjota todella hyvät kertoimet ja toinen todella huonot.

Menestyvät vedonlyöjät etsivät arvoa kertoimissa. Toisin sanoen, mitä suurempi marginaali kertoimissa on, niin sen parempi. Tämän silmän kehittämiseen tarvitaan tosin vuosien harjoitusta.

Jos et tiedä, kuinka paljon sinun pitäisi panostaa, niin aloita aina mieluummin pienistä summista. Kun silmäsi harjaantuu ja alat tekemään paljon oikeita ja voittavia päätöksiä, niin voit alkaa panostaa paljon enemmän.

Yhteenveto

Monet suomalaiset katselevat mielellään Formula 1 -kisoja televisiosta tai paikan päällä. Alan harrastajat jopa panostavat silloin tällöin kisoihin, nimittäin tekeehän se kokemuksesta paljon jännittävämmän ja vauhdikkaamman.

On olemassa muutamia erilaisia panoksia, joita voit asettaa, kun panostat Formula 1 -kisoihin. Tutki erilaisia saatavilla olevia vaihtoehtoja netissä ennen kuin asetat panokset. Toisin sanoen, kilpailuta kaikki saatavilla olevat kertoimet keskenään. Ja pyydä tarvittaessa apua kokeneemmilta!

Photo by Artes Max from Spain [CC BY-SA 2.0], via Wikimedia Commons, Photo by Lukas Raich [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

Coinmotion

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

More in:Vedonlyönti