Vedonlyöntiopas pelikassa
Vedonlyönti

Vedonlyöntiopas: Pelikassan kasvatus

Vedonlyöntiuran alkutaival on haastava polku kenelle tahansa. Uusia asioita tulee eteen jatkuvasti ja opeteltavaa riittää. Aloitteleva vedonlyöjä joutuu monta kertaa etenemään yritys ja erehdys -taktiikalla, eikä pelikassa säästy matkan varrella eri asteisilta tuhoilta. Osa harrastajista pääsee pidemmälle ja alkaa rakentaa päättäväisesti suurempaa pelikassaa. Tämä tarkoittaa käytännössä henkilöitä, joilla on riittävästi itsekuria ja oikea asenne työntekoon. Kaikki pidemmälle päässeet harrastajat kohtaavat jossain vaiheessa tässä artikkelissa kuvatun ongelman: kuinka saada pelikassa kasvuun?

Vetojen määrä ei korvaa laatua

Vedonlyöjän ongelma on siis seuraava: mistä löytää lisää tuottavia vetoja, jotta pelikassan saisi kiertämään ja kasvamaan enemmän. Vaikka vedonlyöjä olisi kuinka ahkera, hänen on mahdoton hallita riittävällä laadulla riittävän montaa sarjaa. Puhumme tässä artikkelissa nyt harrastajista, jotka käyvät vielä normaalisti töissä ja käyttävät vedonlyöntiin vapaa-aikaansa.

Sarjojen lisääminen ei käytännössä onnistu, koska päivästä loppuvat tunnit kesken. Informaation analysointiin on käytettävissä vain rajallinen määrä aikaa, ja liian monen sarjan käsittely alkaa heikentää niiden tulosta. Loppujen lopuksi vetojen lisääminen voikin johtaa huonompaan tulokseen.

En suosittele sarjojen lisäämistä ratkaisuksi vetomäärän kasvattamiseen, vaan harrastajan kannattaa keskittyä huolella muutamaan sarjaan ja pyrkiä nostamaan tietotaitonsa niissä mahdollisimman korkealle tasolle. Loput jäljelle jäävästä vapaa-ajasta kannattaa käyttää muuhun elämään ja tässä artikkelissa kuvattuihin toimenpiteisiin.

Kontaktiverkosto on avain menestykseen

Laaja kontaktiverkosto on yhä suuremmassa roolissa ihmisten työuralla. Toisaalta myös sosiaalinen media, LinkedIN, Skype jne. mahdollistavat yhteydenpidon helposti yhä laajempaan joukkoon henkilöitä. Jos haluat edetä vedonlyöntiurallasi, ala hankkia kontakteja.

Tutustu muihin vedonlyöjiin ja eri sarjojen ammattilaisiin. Vaihda tietoa, kokemuksia ja näkemyksiä heidän kanssaan. Jos olet itse guru jääkiekossa, niin vaihda osaamisesi futis- ja koristipsaajien kanssa. Tässä yhtälössä kaikki voittavat, kun molemmat osapuolet saavat pelikassaan lisää kiertoa tuottavilla vedoilla.

messengerit

Erilaiset viestipalvelut tekevät yhteydenpidon kontakteihin nykyisin erittäin helpoksi!

Tarvitset myös kontakteja ylipäätään vedonlyöntiurallasi etenemiseen ja erilaisiin ongelmatilanteisiin. Keskustelu oman alan harrastajien kanssa auttaa kehittämään menetelmiäsi, ja voit löytää myös uusia ystäviä tai bisneskumppaneita.

Voit myös yrittää myydä omaa osaamistasi vihjeiden vaihtamisen sijaan. Laadukkaat todennäköisyysarviot, otteluennakot tai esimerkiksi ohjelmointitaidot ovat rahan arvoista tavaraa. Nämä tulot voit sitten käyttää myös pelikassasi kasvatukseen!

Pysy pois livevedoista

Yksi tapa saada kassa kiertoon on hyödyntää tietojasi muissa eri vetomuodoissa. Monille tämä tarkoittaa vedonlyöntiä livessä, kun otteluita katsotaan mobiililaite kädessä joka tapauksessa. Tähän kohtaan suositukseni on kuitenkin erittäin vahva EI. Lähde livevetoihin mukaan vasta siinä vaiheessa, kun osaat rakentaa siihen työkalun, tai voit ostaa sellaisen joltain muulta. Lopputuloksena on muussa tapauksessa pelikassaasi kutistavia vetoja.

Muita vaihtoehtoja ovat pelit kuten Vakioveikkaus, joka on monien brittifutisvedonlyöjien suosiossa. Tämän lisäksi Veikkauksen Moniveto on myös varsin yleinen pelimuoto, jolla vedonlyöjät yrittävät saada lisätuloja. Älä lähde mukaan näihin peleihin yksin, vaan etsi kimppa, johon liityt mukaan. Varianssi on näissä peleissä suorastaan helvetillinen, ja häviät hyvin nopeasti liian ison siivun pelikassastasi.

Erikoisvedot ja Daily Fantasy tarjoavat vaihtoehtoja

Parempi vaihtoehto on yrittää hyödyntää sarjaosaamistasi erikoisvetojen markkinoissa. Tällaisia ovat esimerkiksi puoliaikavedot, maalintekijävedot, korttivedot, kulmavedot ja niin edelleen. Lisäksi erilaiset vedot esimerkiksi liigan mestaruudesta, joukkueiden sarjakauden H2H-vedot, kuka putoaa sarjasta jne. Muista aina pitää huoli siitä, että kohteiden kokonaispanos pysyy hallinnassa.

Yksi mainio tapa tehdä lisätuloja on pelata fantasyfutista rahasta, eli osallistua ns. Daily Fantasy -turnauksiin. Tämä toimii erityisesti silloin, jos osaamisesi on hyvin pelaajalähtöistä. Lisäksi tarjolla on rahakkaita turnauksia lähinnä futiksen ja jääkiekon suurimpiin sarjoihin.

Vedonlyönti – pelikassa – yhteenveto

  • Jos haluat nostaa vedonlyöntiharrastuksesi uudelle tasolle, älä yritä hallita liian montaa sarjaa itse
  • Avain menestykseen myös tällä alalla ovat kontaktit
  • Ota yhteyttä muihin vedonlyöjiin, jotka tekevät tulosta eri sarjoissa kuin sinä
  • Älä koske livevetoihin, ennen kuin käytössäsi on ammattimainen työkalu
  • Suuren varianssin pelit kuten Vakio ja Moniveto syövät pelikassasi ilman kimppaa
  • Erikoisvedot ja Daily Fantasy Sports tarjoavat mielenkiintoisia vaihtoehtoja

Kuva: Adobe Stock, Tracy Le Blanc from Pexels

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

More in:Vedonlyönti