VertaaEnsin kokemuksia: Paras lainavertailu!

vertaaensin kokemuksia
Tämä sivusto sisältää affiliate- eli kumppanuuslinkkejä. Asialinja voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos rekisteröidyt artikkeleissa mainittuihin palveluihin sivustomme linkkien kautta. Saat lisätietoja mainostamisen periaatteeista info-sivulta.

VertaaEnsin.fi on kotimainen lainojen vertailupalvelu. VertaaEnsin.fi -palvelusta löytyy paljon kokemuksia johtuen sen pitkästä toiminta-ajasta. VertaaEnsin.fi -palvelusta voi hakea lainaa 500 eurosta 60.000 euroon saakka.

Perusvaatimus lainavertailun käyttämiseksi on 18 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa ja moitteettomasti hoidetut raha-asiat eli ei maksuhäiriömerkintöjä. Lainan haku tapahtuu VertaaEnsin.fi -sivuston kautta. Lainan kulut riippuvat siitä, millaisen lainatarjouksen juuri sinä saat vertailussa mukana olevilta pankeilta.

Mikä on VertaaEnsin.fi?

VertaaEnsin.fi on kotimainen lainojen vertailupalvelu. VertaaEnsin.fi lähettää lainahakemuksen puolestasi jopa 23 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Voit hakea palvelun kautta kulutusluottoa eli vakuudetonta lainaa alkaen 500 eurosta jopa 60.000 euroon saakka.

Lainojen vertailu on ilmaista eikä lainan hakeminen sido sinua mihinkään. Voit vertailla rauhassa pankkien tarjouksia ja valita niistä juuri sinulle edullisimman sopimuksen. VertaaEnsin.fi on puolueeton ja pankeista riippumaton palvelu.

Aloita lainavertailu tästä!

VertaaEnsin.fi -palvelusta vastaa suomalainen Vertaa Ensin Suomi Oy, joka on perustettu vuonna 2015. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Helsingissä. VertaaEnsin.fi on auttanut jo yli 300.000 suomalaista löytämään parhaat mahdolliset lainaehdot.

Vertaa Ensin Suomi Oy on osa kansainvälistä Samlino-konsernia, jolla on lainojen vertailusivustoja myös Tanskassa, Portugalissa, Belgiassa ja Kreikassa. Samlinon taustalla on tunnettuja sijoittajia kuten Peter Thiel (PayPal) ja Marc Pincus (Zynga).

VertaaEnsin.fi asiakaspalvelu

VertaaEnsin.fi -sivuston asiakaspalvelu palvelee sinua puhelimella ma-pe 10:00-12:00 (puhelu 0€ + pvm/mpm) numerossa 010 271 7291. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vertaaensin.fi.

VertaaEnsin.fi:llä on myös tili Facebookissa, X:ssä ja LinkedIn:ssä.

VertaaEnsin kokemuksia

VertaaEnsin.fi -palvelusta löytyy paljon kokemuksia johtuen sen pitkästä toiminta-ajasta. Artikkelin kirjoitushetkellä Googleen on tehty 227 arvostelua, joiden keskiarvo on 4,5 tähteä.

Googlen kautta jätetyistä kommenteista käy ilmi, että asiakkailla on pääasiassa viiden tähden VertaaEnsin kokemuksia. Reilusti yli 90 prosenttia arvosteluista on positiivisia. Tässä muutamia positiivisia kokemuksia poimittuna:

”Ei helpompaa voi enää vaihtaminen olla. Vain rasti muutamaan ruutuun niin asia on selvä. Kaikki hoidetaan puolestani. Kiitokset.”

”Tosi hyvä palvelu, kun ei erikseen tarvitse pyytää eri yhtiöiltä tarjoksia.”

”Nopea, edullisempi kuin sähkötarjoajien omilta sivuilta, helppo ja toimivat sivut. Kiitos.”

Harvat heikot arvosanat liittyvät pääasiassa sähkösopimusten vertailuun tai siihen, että hakija ei ole saanut riittävästi lainatarjouksia. On hyvä muistaa, että pankit ja rahoituslaitokset arvioivat aina hakijan luottokelpoisuuden ja antavat tarjoukset sen perusteella. VertaaEnsin.fi ei voi vaikuttaa siihen, millaisia tarjouksia saat.

Onko sinulla VertaaEnsin kokemuksia? Kerro ihmeessä ja auta tekemään artikkelista hyödyllisempi lukijoille!

Millaista lainaa voit hakea VertaaEnsin.fi -palvelun kautta?

VertaaEnsin.fi -palvelusta voi hakea lainaa 500 eurosta 60.000 euroon saakka. Takaisinmaksuaika voi vaihdella yhdestä vuodesta 15 vuoteen. Kyseessä on vakuudeton laina eli kulutusluotto.

VertaaEnsin.fi -sivuston mukaan palvelun kautta haetaan useimmin lainaa seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 • Remonttilaina asunnon kunnostukseen
 • Autolaina uuden auton hankintaan
 • Joustoluotto odottamaan tulevia tarpeita
 • Kulutusluotto matkan tai häiden kustannuksiin

Voit myös hakea yhdistelylainaa. Sen avulla voit yhdistää olemassa olevat luottosi yhdeksi lainaksi mikä tuo säästöjä lainan kuluissa.

Koska VertaaEnsin.fi on lainojen vertailupalvelu, se välittää lainahakemuksesi pankeille. Varsinainen lainasopimus tehdään sinun ja lainatarjouksen tehneen rahoituslaitoksen kanssa.

Mitkä ovat VertaaEnsin.fi -lainojen vaatimukset?

Perusvaatimus lainavertailun käyttämiseksi on 18 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa ja moitteettomasti hoidetut raha-asiat eli ei maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla on myös oltava säännölliset palkka- tai eläketulot.

VertaaEnsin.fi on lainojen vertailupalvelu, joka lähettää hakemuksesi jopa 23 pankille. Nämä rahoituslaitokset tekevät sitten tarjouksen lainasta perustuen tietoihisi. Riippuu täysin henkilöstä, miten monta lainatarjousta saat.

Osa pankeista vaatii hakijalta korkeampaa ikää kuin toiset. Monilla voi olla myös vähimmäistuloraja. Tämän vuoksi saatat saada 23 pankista huolimatta vain muutamia tarjouksia, jos olet nuori ja pienituloinen hakija. Saat parempia lainatarjouksia käyttämällä rinnakkaishakijaa.

Miten haen lainaa VertaaEnsin.fi -palvelusta?

Lainan haku tapahtuu VertaaEnsin.fi -sivuston kautta.  Käydään seuraavaksi läpi prosessin eri vaiheet askel kerrallaan.

 1. Siirry tästä VertaaEnsin.fi lainahakemukseen
 2. Valitse lainasumma ja laina-aika
 3. Syötä perustiedot (nimi, lainan tarkoitus, puhelinnumero, hetu)
 4. Syötä asumistietosi (vuokra vai omistusasunto, kuukausikulut)
 5. Syötä tiedot tuloistasi
 6. Syötä tiedot nykyisistä veloistasi

Alla on kuva hakulomakkeesta mobiiliaitteella katsottuna.

vertaaensin hakulomake

 

Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat lainatarjouksen jopa 23 pankilta. Vertaile rahoituslaitosten tarjouksia ja anna tarvittaessa niiden pyytämiä lisätietoja. Valitse lopuksi haluamasi laina.

Voit myös kilpailuttaa lainat uudelleen tulevaisuudessa. Suositeltava aikaväli on pari kuukautta.

Millaiset kulut VertaaEnsin.fi -lainoissa on?

Lainan kulut riippuvat siitä, millaisen lainatarjouksen juuri sinä saat vertailussa mukana olevilta pankeilta. VertaaEnsin.fi tarjoaa kuitenkin seuraavat tiedot esimerkkilainasta sivuillaan:

Lainaesimerkki

 • Lainasumma: 10 000 euroa
 • Laina-aika: 120 kuukautta (10 vuotta)
 • Nimelliskorko: 9,0 %
 • Todellinen vuosikorko: 10,44 %
 • Lainan kulut yhteensä: 5840 euroa
 • Takaisinmaksettava summa: 15840 euroa (132 euroa / kk)

Lainan määrä voi vaihdella 500 ja 60.000 euron välillä. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,95 ja 38 % välillä.

Muita lainojen vertailupalveluita

Tutustu myös muihin kotimaisiin lainojen vertailupalveluihin! Näet tiedot alla olevasta taulukosta.

LainavertailuArvosanaLainasummaLaina-aikaAsialinjan arvosteluLinkki
500 € - 60000 € 1 - 20 vuotta Omalaina.fi arvostelu Vertaile lainoja
1000 € - 60000 € 1 - 20 vuotta Sortter.fi arvostelu Vertaile lainoja
2000 € - 60000 € 1 - 18 vuotta Kattokorko.fi arvostelu Vertaile lainoja
2000 € - 60000 € 1 - 15 vuotta Arkadiarahoitus.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 60000 € 1 - 15 vuotta VertaaEnsin.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 50000 € 1 - 15 vuotta Lainaneuvos.fi arvostelu Vertaile lainoja
500 € - 70000 € 1 - 15 vuotta Arkiraha.fi arvostelu Vertaile lainoja
Asialinjan tiimi
Asialinjan tiimi

Asialinjan tiimi koostuu sivuston kirjoittajista. Artikkelit, jotka ovat tiimin tekemiä, ovat useiden kirjoittajian yhteistyön tulos. Asialinjan tiimissä on ajoittain mukana myös sivuston ulkopuolisia ammattilaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *