vpn urheilu
Urheilu

VPN-sovellus avaa ilmaiset urheilulähetykset laillisesti netissä

Streaming-palveluilta ei voi välttyä mediassa nykypäivänä. Netflix, Hulu ym. ovat maailman katsotuimpia suoratoistopalveluita ja kansallisetkin kanavat ovat siirtyneet aktiivisemmin suoratoistopalveluiden tukemiseen. Sekä kotimaiset, että ulkomaalaiset kansalliset televisiokanavat esittävät ympäri vuoden todella paljon erilaista urheilua, jonka katsominen on maansa kansalaiselle täysin ilmaista. Mutta entä jos et satu sijaitsemaan kyseisessä maassa, josta lähetys tulee? Silloin lähetyksen katsominen on suurella todennäköisyydellä estetty ulkopuolisilta katsojilta lisensointisyistä.

Vaihtoehtona lähetyksen katsomiselle voisi olla esimerkiksi Pay Per View-luvan tai kanavapaketin ostaminen, mutta pelkästään PPV-lupa saattaa maksaa kymmeniä euroja muutaman tunnin lähetyksestä ja kanavapaketeissa ei usein ole varaa räätälöidä pakettia mieleisekseen, jolloin usein päätyy maksamaan ohjelmista, joita et välttämättä edes katsoisi. Mutta mitäs jos olisi mahdollista katsoa maailmanlaajuisesti ilmaisia tv-lähetyksiä täysin laillisesti ja ongelmitta parin euron kuukausihinnalla? Siinä asiassa VPN-sovellus auttaa! Tässä jutussa kerromme siitä, mikä VPN on ja mitä se voi tarjota urheilufanille.

Mikä on VPN?

VPN (eng. Virtual Private Network, suom. virtuaalinen erillisverkko) on sovellus, joka mahdollistaa internetissä selaavan yksilön muuttaa verkossa näkyvää laitekohtaista tunnustaan (IP-osoite). IP-osoite määräytyy laite- ja sijaintikohtaisesti, jonka perusteella suoratoistopalveluiden tarjoajat voivat päätellä, että mistä päin maailmaa käyttäjä muodostaa yhteyden heidän palveluunsa ja tarvittaessa estää pääsyn, jos yhteys on muodostettuna alueelta, jolle kanavalla ei ole esitysoikeuksia.

VPN-palveluntarjoajilla on omat tai vuokratut palvelimet, joihin internetiä selaava pystyy ottamaan yhteyden VPN-sovelluksen avulla. Parhaimmilla palveluilla on kymmeniä tai jopa satoja palvelimia ympäri maailmaa, joihin käyttäjä pystyy muodostamaan yhteyden ja vaihtamaan näin netissä näkyvää IP-osoitettaan, avaten laillisen pääsyn myös sellaisiin suoratoistopalveluihin ja kanaviin, joihin hänellä ei muuten olisi pääsyä.

Miksi käyttää VPN:ää urheilun katsomiseen?

Yksinkertaista: ilmaiskanavien suoratoistopalvelut ovat nykyään yhtä laadukkaita, kuin viralliset kanavapaketit ja ne tulevat monta kertaa halvemmiksi. Perus kanavapaketti maksaa enemmän kuukaudessa, kuin laadukas VPN-sovellus maksaa vuodessa. Jo nämä kaksi asiaa tekevät VPN:stä kannattavan sijoituksen, puhumattakaan siitä, että VPN mahdollistaa urheilulähetyksien lisäksi myös laajemman Netflix-tarjonnan sekä mahdollisuuden bookata halvempia hotellimajoituksia ja lentolippuja.

VPN-SUOMI listaa parhaat VPN-palvelut urheilustreameihin

VPN-SUOMI on nettisivusto, joka aktiivisesti päivittää tietoa ulkomaalaisista televisiokanavista ja niiden urheilulähetyksistä, joiden kautta pystyy helposti näkemään maailmanluokan tapahtumia. Lähetykset sisältävät mm. jääkiekon NHL- ja KHL-otteluita, UEFA-sarjan jalkapalloa, Amerikan NFL-jalkapalloa, Formula 1-lähetyksiä sekä PPV-kamppailulajeja. Monet jääkiekkofanit muistavat varmaan myös, miten Katsomo rajoitti keväällä MM-kisaotteluiden katsomista mobiilissa ja netissä, pyrkien painostamaan katsojia C Moren tilaamiseen. VPN:n avulla avaat jääkiekon MM-kisoista kaikki pelit katsottavaksi suorina lähetyksinä jatkossakin.

vpn-tvlahetykset

Sivusto listaa myös testatusti parhaat VPN-sovellukset näiden laillisten streamien katsomiseen, antaen helposti ymmärrettävät, vaiheittaiset ohjeet jokaiseen lähetykseen niin, että katselunautinto on mahdollisimman sujuvaa. VPN-SUOMI antaa myös neuvoja muihin edellä mainittuihin säästövinkkeihin, kuten esimerkiksi laillisesti laajennetun Netflixin katseluun, sekä majoituksessa, että lennoissa säästämiseen matkailussa.

Millä perusteella listaamme parhaat sovellukset urheilustreameihin

vpn suomi logoSuositellut VPN-sovellukset on valittu useiden tekijöiden perustella, joista tärkeimpiä ovat mm. sovellusten yhteysnopeus, palvelimien vakaus ja toimivuus, hinta-laatusuhde, sovelluksen helppokäyttöisyys, toimiva asiakaspalvelu ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä taattu yksityisyydensuoja. Suositellut sovellukset eivät säilytä mitään henkilökohtaisia tietojasi. Tämä on ainoa 100% varma tapa tietää, ettei henkilökohtaisia tietojasi pääse urkkimaan hakkerit, viranomaiset, internet-palveluntarjoajasi tai kukaan muukaan. Voit siis tuntea olevasi täysin suojatussa tilassa, jossa kaikki IP-osoitteesi perusteella kalasteltavat tiedot ovat kryptattuja ulkopuolisilta, eikä niistä säilytetä lokitietoja tulevaisuuden varalle!

Miten katsoa urheilulähetyksiä VPN:n avulla mistä tahansa?

VPN-sovelluksen käyttö on hyvin helppoa.

  1. Tilaa ja lataa / asenna haluamasi VPN-sovellus.
  2. Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla ja avaa yhteys haluamasi maan palvelimeen, josta tulevaa urheilulähetystä haluat katsoa.
  3. Avaa ko. maan kanavan suoratoistopalvelu ja nauti ilmaisesta urheilusta!

Tarkempia listauksia ulkomaan ja kotimaan kanavista sekä niiden suoratoiston avaavista ohjeista löydät osoitteesta vpn-suomi.fi. Tervetuloa tutustumaan sivustoomme ja nauttimaan kaikista niistä eduista, joita VPN mahdollistaa!

Kuvat ja teksti: VPN-SUOMI.fi toimitus

Coinmotion

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

More in:Urheilu